≡ Meniu

Asus RoG G752VY-GC178T, laptop Republic of Gamers cu GTX 980M

Asus RoG G752VY-GC178T poate fi destul de scump dacă e să-l comparăm cu un laptop multimedia de 17 inci. Bineînțeles, sunt laptopuri pentru orice buget, cu dotări mai bune sau cu componente mai performante (poate chiar cu ambele).

Multe laptopuri de gaming nu arată atât de bine, însă cele de la acest brand pot spune că au un design modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G752VY-GC178T, laptop Republic of Gamers cu GTX 980M

Procesorul său e unul de tip Core i7 model 6700HQ e destul de bun pentru orice, în special jocuri. La modelele multimedia, procesoarele sunt cu consum redus și deci nu sunt foarte performante. Ecranul de 17.3 inci are o imagine de tip FullHD care oferă ceva mai multe detalii dar și unghiuri de vizibilitate largi (IPS).

Memoria RAM e una de tip DDR4 și are o capacitate de 16GB, dar pentru unele jocuri e nevoie de mai mult. Are atât un SSD cât și un hard disk, pentru performanțe mari și pentru spațiu de stocare decent. Plăcile video de pe aceste laptopuri pot fi prezente și pe laptopuri mai compacte însă laptopul nu poate oferi performanțe maxime cât timp nu există și un sistem de răcire eficient.

Are o unitate optică mai bună – Blu-ray dar nu cred că va fi prea utilă deoarece diskurile nu prea se mai folosesc. Difuzoarele sunt destul de bune: difuzoare cu subwoofer, cameră web, multe USBuri 3.0, DisplayPort și altele. Un astfel de laptop poate fi folosit pentru orice și nu duce lipsă de nimic. Windows 10 e un sistem de operare destul de avansat iar interfața e prietenoasă.

Plusuri: se poate pune până la 64 GB RAM, arată bine, porturi multe și diversificate, performanțe ridicate și sistem de răcire superior.
Minusuri: 32GB RAM ar fi fost ideal.

Asus RoG G752VY-GC178T e destul de greu dacă e să-l comparăm cu unele modele noi de gaming, iar dacă e să-l comparăm cu un model simplu, greutatea e destul de mare (4.3 kg în loc de 2.9 kg). Totuși, dacă sunt integrate componente ceva mai performante, ele au un sistem de răcire mai eficient dar și spațiu pe care-l ocupă e ceva mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu