≡ Meniu

Asus RoG G752VY-GC179T, laptop cu placă video GeForce GTX 980M

Asus RoG G752VY-GC179T e unul din trei variante disponibile, însă cu timpul acestea pot să nu mai fie ori să existe variante mai multe. Acesta poate ține, fără probleme, locul unui desktop și chiar dacă pare a fi mai scump decât unul, veți câștiga spațiu și nu mai e nevoie de un monitor. Un laptop poate fi upgradat și el însă doar memoria RAM poate fi mărită și mediile de stocare pot fi înlocuite. Am pus poza de mai jos pentru a vă face o idee despre varianta de 17 inci, dar există și de 15 inci pentru cei cu un buget mai restrâns ori limitat.

Multe laptopuri gaming prezintă dotări similare însă nu toate au subwoofer integrat, DisplayPort sau baterie de 8 celule (unele au chiar și ThunderBolt). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G752VY-GC179T, laptop cu placă video GeForce GTX 980M

Procesorul unui laptop pentru jocuri trebuie să fie ca acest Core i7-6700HQ sau chiar mai bun. Cel cu terminația „U”, e prezent pe laptopuri mai ieftine și nu sunt concepute pentru gaming. Un ecran IPS e mult peste unul clasic deoarece calitatea imaginii e vizibilă din orice unghi, iar rezoluție FullHD mărește detaliile oferite de o imagine, un film sau un joc.

Nu aș putea spune câtă memorie RAM e necesară deoarece fiecare utilizator are așteptări diferite însă un SSD+hard mi se pare de ajuns. Există laptopuri similare și cu două SSD-uri care sunt chiar mai mari. Sistemul dar și aplicațiile pornesc instant cu un SSD iar hardul e util doar pentru a stoca fișierele deoarece nu are un număr limitat de scrieri (comparativ cu un SSD).

Plusuri: are un aspect modern, configurație performantă, WiFi ac, USBuri 3.0, calitatea audio superioară – subwoofer, ecran FullHD și baterie mare.
Minusuri: destul de greu.

Asus RoG G752VY-GC179T e un gadget foarte bun pentru cei pasionați de gaming și nu numai. Nu trebuie să fiți un gamer înrăit pentru a-l achiziționa, puteți să-l folosiți și pentru a edita diverse fișiere. Dacă poza de sus nu vă este ajuns pentru a vă face o idee, am pus un clip de prezentare a unui laptop similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu