≡ Meniu

ASUS RoG G752VY-GC180T, laptop cu ecran IPS Full HD

Laptopul ASUS RoG G752VY-GC180T se adresează gamerilor și utilizatorilor care nu călătoresc. E destul de dificil să transportați un laptop de gaming și, în special, că are un ecran de 17 inci. Totuși, trebuie remarcat faptul că e mai portabil decât generația precedentă și că oferă tehnologii noi. Calitatea audio e foarte bună pentru un gadget așa compact, dar tot nu se compară cu un sistem audio performant. Ideea e că laptopul e conceput pentru a fi folosit de la o distanță mică, de aceea și ecranul pare suficient de mare.

Ceva mai ieftin, pentru cei cu un buget inferior, poate fi un model de 15 inci din aceeași serie Republic of Gamers. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS RoG G752VY-GC180T, laptop cu ecran IPS Full HD

Componentele hardware trebuie să fie concepute pentru sarcini grele – jocuri, filme, aplicații profesionale etc. Mă refer la procesorul de tip HK din seria Corei 7, 32GB RAM de tip DDR4, SSD mare, placă video integrată, placă video dedicată GTX 980M. Comutarea dintre cele două plăci video e automată, astfel autonomia de lucru e mai bună și performanțele sunt maxime când e nevoie – Optimus.

Chiar și cu acea baterie de 8 celule, tot nu oferă la fel de multă autonomie precum un laptop office (depinde și ce veți face pe el). Carcasa sa e realizată din plastic dar și aluminiu, iar sistemul de răcire e mult mai bun decât la modelele clasice. Laptopul e dotat cu o tastatură iluminată pentru a putea lucra pe el în orice condiții. Am pus poza de sus din care se poate observa designul acestui laptop, dar și un clip la final cu un model similar.

Plusuri: design modern, carcasă din aluminiu, tastatură iluminată, baterie de 8 celule, tehnologie WiFi ac, performanțe ridicate.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

ASUS G752VY-GC180T e un model de 17 inci și e evident din numele său, motiv pentru care poate înlocui fără probleme un desktop, doar că tot nu are un ecran suficient de mare pentru a viziona filme de la o distanță mare. Datorită conectivității HDMI, laptopul poate fi utilizat precum un media player portabil și recomand să-l țineți conectat la priză.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu