≡ Meniu

Asus ROG G752VY-GC299T, laptop de gaming cu i7 și 64GB RAM

ASUS ROG G752VY-GC299T este un laptop foarte capabil la gaming, fiind cel mai bun laptop pentru jocuri. Vine la pachet cu un procesor i7-6820HK care scoate 9058 puncte la benchmark, placă video GTX 980M și 64 giga de RAM. Nu stă prea bine pe partea de portabilitate deoarece are o greutate de puțin peste 4 kilograme, dar având foarte multe lucruri integrate pot să vă spun că e un excelent laptop pentru orice.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop de tip desktop replacement cu ecran de 17,3 inci. Ecranul e unul clar cu rezoluție 1920×1080 pixeli și panel IPS așa încât imaginile să fie clare din toate unghiurile.

Asus ROG G752VY-GC299T, laptop de gaming cu i7 și 64GB RAM

Pe partea de caracteristici acest laptop Republic of Gamers e unul care vine cu un procesor i7 quad core, iar mulțumită memoriei RAM de 64GB totul va rula fluent. Mai mult, acest laptop e unul dotat cu memorie DDR4 din generația nouă.
Ecranul putea fi unul 4K, dar eu zic că e suficient și Full HD deoarece ecranul e de doar 17 inci.
Placa video din dotare e o GTX 980M de la Nvidia și având 8192MB vă dați seama că poate rula orice joc la calitate 4K.
Ca porturi USB are doar 3.0, 4 la număr. Poți folosi unul dintre acestea pentru instalarea unui alt OS ori reinstalarea celuia prezent.
Pentru a acest PC portabil să poată fi utilizat din prima vă este pus la dispoziție Windows 10 care-i un sistem de operare din generația nouă cu multe tehnologii utile și un design finisat.

Pentru achiziția acestui model ar fi că e dotat cu cele mai noi tehnologii (wi-fi ac, placă video GTX cu suport 4K, M.2 SSD, DDR4 și altele).
Contra ar fi că nu are o greutate mai mică (4,3 kilograme e cam mult).

Deci, dacă ești interesat de un laptop special de gaming care să arate bine și să poată fi utilizat la orice joc atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Aspectiv nu arată deloc rău, iar acest lucru poate fi văzut din clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu