Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG G771JW-T7004T, laptop pentru jocuri cu ecran de 17 inci

Laptopul Asus RoG G771JW-T7004T a fost conceput pentru jocuri și se poate observa după cum arată. Cu alte cuvinte, poți deosebi destul de ușor un laptop multimedia de unul de gaming. Dacă dețineți un laptop Republic of Gamers dar dintr-o generație anterioară, veți observa că noile generații sunt mai compacte și portabile. Până la urmă laptopurile trebuie să fie mai portabile decât desktopurile și să ofere performanțe satisfăcătoare dacă dorește să fie un laptop pentru sarcini grele.

Multe laptopuri multimedia au configurații similare însă nu pot avea două medii de stocare datorită dimensiunilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G771JW-T7004T, laptop pentru jocuri cu ecran de 17 inci

Componentele hardware ale acestui laptop sunt destul de interesante: Intel Core i7-4720HQ, 8GB RAM, SSD de 128GB, hard disk de 1TB, placă video integrată și o placă video dedicată GTX 960M. Nu e nevoie de cele mai scumpe componente de pe piață, chiar și cele anterior menționat pot fi de ajuns. Toate laptopurile pentru jocuri au nevoie de astfel de componente, iar unele pot fi upgradate ori înlocuite. De exemplu, memoria RAM poate fi mărită la 16GB punând încă o memorie de 8GB pe slotul liber.

Alături de acesta trebuie să luați și un mouse de gaming de la un brand experimentat (Razer, de exemplu) sau un mouse simplu dacă nu jucați shootere. Un router wireless performant ar fi necesar deoarece mulți dintre voi vă doriți un semnal wireless bun, viteză pe wireless cât mai mare dar și stabilitate. Orice laptop poate fi folosit ca media player portabil pentru un televizor sau monitor și conectarea e simplă dacă aveți un cablu HDMI și o priză liberă. Atunci când solicitați mai mult laptopul, e recomandat să-l țineți conectat la priză (astfel, performanțele sunt maxime).

Plusuri: Windows 10 preinstalat, tehnologie Wifi ac, sistem de răcire eficient, ecran FullHD etc.
Minusuri: nimic.

Asus G771JW-T7004T e un model destul de bun care poate reda orice joc la detalii medii sau maxime (depinde de alegere). Clipul de jos vă ajută să vă faceți o idee despre această serie dar sunt și altele care ar putea fi luate în calcul dacă bugetul vostru e flexibil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu