≡ Meniu

Asus RoG G771JW-T7022D, laptop cu ecran FullHD și performanțe mari

Asus ROG G771JW-T7022D e mult peste seriile precedente și pot spune asta pentru că arată mai bine și componentele sunt ceva mai eficiente. Se observă o construcție ceva mai bună (compactă și ușoară). Astfel, greutatea laptopului e de doar 3.4 kilograme pentru un model de 17 inci. Ideea e că un ecran mai mare face ca laptopul să fie mai greu și sistemul de răcire + componentele sunt ceva mai diferite decât al alte laptopuri. Există și laptopuri de 15 inci din această serie.

Alternativele sunt destule deoarece aveți nevoie de un buget mare. Oricum, acesta paote fi un comparat cu un desktop cu monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG G771JW-T7022D, laptop cu ecran FullHD și performanțe mari

Procesorul Core i7-4720HQ e unul special pentru gaming deoarece oferă performanțe peste medie. Are un ecran de 17 inci care poate fi ideal și pentru editare, proiectare sau vizionare de filme. Memoria RAM e una de 8GB și poate fi mărită până la 16GB. Generațiile anterioare suportau patru sloturi de memorie și chiar două medii de stocare. Dacă laptopul are un hard bun, nu e nevoie de două.

Placa video e una GTX 960M cu memorie video suficientă pentru setarea mai multor detalii. Are unitatea DVD care e o dotare inutilă și pe unele serii ceva mai ieftine nici nu mai e prezentă. Spun asta deoarece se poate instala Windows-ul de pe stick sau hard și se face mult mai rapid cu memorii USB 3.0.

Porturile sale sunt următoarele: mini DisplayPort, un HDMI, LAN, patru USBuri, ieșiri audio. Are și tehnologii wireless cu care puteți conecta periferice ori să aveți acces la internet: bluetooth și wireless. Bateria sa nu mai e așa de mare ci e de 6 celule și poate la generațiile viitoare.

Plusuri: componente hardware foarte bune, preț decent pentru ce oferă, arată bine, tastatură iluminată, fiabilitate și suportă upgrade-uri.
Minusuri: nu oricine îl poate avea.

Asus ROG G771JW-T7022D are carcasă robustă dar și ușoară (e din aluminiu). Clipul de jos e cu un laptop destul de bun și care merită încercat dacă nu sunteți mulțumiți de performanțele laptopurilor uzuale. Seria Republic of Gamers e mult mai atractivă decât seria Alienware.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu