≡ Meniu

Asus ROG G771JW-T7091D, laptop cu procesor i7 și GTX 960M

Asus ROG G771JW-T7091D e un laptop apărut pe piață la începutul lui 2016 și se recomandă prin faptul că vine cu componente puternice, unitate Blu-ray și carcasă rezistentă. Din păcate nu are preinstalat sistem de operare, dar vine cu Free DOS care e un fel de MS DOS gratis.
Laptopul acesta e unul de gaming ori pentru cei interesați de o soluție puternică care să facă față oricărei sarcini.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop dotat cu cele mai noi tehnologii utile în jocuri și filme Blu-ray. De exemplu are wireless ac foarte rapid pentru descărcări wireless la viteză Gigabit.

Asus ROG G771JW-T7091D, laptop cu procesor i7 și GTX 960M

Procesorul din dotarea acestui model G771JW e un i7 cu patru nuclee, adică un i7-4720HQ, iar placa video e o GeForce GTX 960M.
Pentru a vă putea juca și pe timp de noapte acest model vine cu tastatură iluminată.
Pentru a stoca diferite fișiere acest model dispune de un hard de 1TB cu 7200 rotații și de un SSD de 256 de giga. Eu recomand să instalați sistemul de operare pe SSD deoarece în acest fel o să rulați orice repede.
Porturile sunt și ele de ultimă generație, fiind vorbade USB 3.0, Display Port și wi-fi ac.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că arată bine, portabilitatea ok (greutatea e de 3,4 kilograme, iar bateria e una cu 6 celule), procesorul puternic, capacitatea de stocare mare și că are o răcire ok. Legat de portabilitate trebuie spus că nu e un laptop destinat să fie cărat dintr-o parte în alte, ci mai mult un laptop pe post de desktop replacement.
Singurul minus ar fi că nu are un ecran cu o rezoluție mai mare, adică 4K.

Laptopul de față e unul special pentru jocuri, dar poate fi utilizat și în alte scopuri. Deci, dacă vrei un notebook PC cu un aspect special atunci acest model ar fi recomandarea mea. Sunt multe ultrabook-uri care au un design subțire și simplu, dar acest RoG la bate la capitolul aspect.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și ce poți face cu el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu