≡ Meniu

Asus ROG GL552JX-DM019D, laptop cu procesor i7 quad și ecran anti-glare

Asus ROG GL552JX-DM019D e un laptop de jocuri pentru cei în căutarea unui model excelent ca aspect și funcționalitate. Cu laptopul de față o să te poți juca orice joc de pe piață la detalii maxime. Câți dintre prietenii tăi se vor putea lăuda cu așa ceva? Îți spun eu. Niciunul.
Un laptop precum acesta nu e doar pentru jocuri, ci și pentru cei care vor un laptop cu aspect special și care să fie în tendințe și peste 2-3 ani.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim unul dintre cele mai bune laptopuri Republic of Gamers de pe piață. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model, iar la final am pus și un clip cu facilitățile oferite de acest model.

Asus ROG GL552JX-DM019D, laptop cu procesor i7 quad și ecran anti-glare

Pe partea de caracteristici se laudă cu procesorul i7 quad core, ecranul Full HD și placa video GTX 950 de la Nvidia.
Nu are SSD, dar nu vă va opri nimeni să instalați unul în locul unității optice prin intermediul unui HDD caddy.
Ca tehnologii integrate sunt wireless ac și placa video GTX 950. Procesorul i7-4720HQ e și el unul foarte capabil deoarece scoate 8099 puncte la benchmark.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar ca o caracteristică specială aș menționa că e anti-glare.
Pe timp de noapte te va ajuta foarte mult tastatura cu iluminare.

Lucrurile care te-ar face să-l cumperi e că poate descărca prin wireless la viteze Gigabit (suportă abonament de 1000 Mbps), că rulează orice joc, că e un laptop special de gaming și că e accesibil (nu trebuie să dai 10 salarii pe el, ci doar unul).
Contra achiziției ar fi că nu are ecran cu rezoluție 4K și DDR4.

Unul dintre cele mai accesibile laptopuri RoG e acest model. Chiar dacă are un cost de sub 4000 lei câți crezi că-și vor cumpăra așa o sculă? Foarte puțini. Asta deoarece lumea nu e educată și nu alege laptopul după nevoie, ci doar așa de formă.
Alegând un laptop precum acest GL552JX o să faci parte dintr-un club select al posesorilor de laptopuri Asus de gaming.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu