≡ Meniu

Asus ROG GL552JX-DM188D, laptop de gaming cu i7-4720HQ și GTX 950M

Modelul Asus ROG GL552JX-DM188D e unul destinat celora pasionați de jocuri deoarece vine cu tehnologia necesară rulării jocurilor la detalii maxime și fără sacadări. Aș fi putut spune că e laptopul perfect dacă ar fi avut ecran 4K, dar nici în starea actuală nu e un laptop de lepădat.
În el e integrat tot ce ai avea nevoie pentru a juca orice la detalii maxime, iar descărcările de pe Internet vor rula și ele foarte bine deoarece laptopul e unul dotat cu placă wireless ac.

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar SSD-ul evident că e disponibil, alături de un hard de 1TB. Un Solid State Drive îți va accelera mult lucrul pe laptop, iar jocurile vor porni mai repede.
Dacă ecranul e cam mic pentru tine atunci îți recomand un model precum G750JY-T4050D deoarece are diagonală de 17,3 inci.

Asus ROG GL552JX-DM188D, laptop de gaming cu i7-4720HQ și GTX 950M

Pe partea de specificații se evidențiază cu un procesor i7 quad core, cu placa video GTX 950M și cu ecranul clar de 15,6 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli. Carcasa e una realizată așa încât răcirea să fie foarte eficientă, lucru care nu-l veți întâlni la alte modele de laptopuri pentru jocuri.
La capitolul soft nu vine cu sistem de operare, dar eu recomand să instalați Windows 8.1 întrucât e cel mai avansat sistem din prezent. Alții vor fi tentați să instaleze 10, dar eu nu recomand acest lucru până la apariția primului Update/Service Pack.
Vine cu multiple porturi, iar cele USB 3.0 sunt 3 la număr. De aceea eu recomand ca instalarea sistemului să se facă de pe un stick USB 3.0.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că e foarte performant, că are un hard încăpător, existența tastaturii iluminate și portabilitatea ok (în trecut astfel de laptopuri aveau o greutate de circa 4 kile, dar acum văd că sunt mai ușoare).
Contra ar fi că nu are ecran 4K. Acest neajuns nu e o problemă întrucât

În final pot spune că modelul acesta e atât pentru pasionați de jocuri, cât și pentru cineva interesat de ceva mai special.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu