Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

ASUS ROG GL552VW-CN088D, laptop cu i5 HQ și GTX 960M

ASUS ROG GL552VW-CN088D e un laptop care nu doar arată bine, ci care are cele mai noi și puternice componente (procesor i5, placă video GTX, ecran cu panel IPS și altele).
Cu un astfel de PC putem să facem față cu brio jocurilor din următorii 2-3 ani, iar sarcinile intense vor fi rulate lin.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop care nu doar arată bine, ci și unul avansat tehnologic.

ASUS ROG GL552VW-CN088D, laptop cu i5 HQ și GTX 960M

Procesorul acestui notebook PC e un i5-6300HQ cu pantru nuclee și care scoate 5973 puncte la benchmark, deci mai mult decât unele i7-uri. Procesorul e piesa cea mai importantă dintr-un dispozitiv, iar acesta are un i5 foarte puternic cu care nu vei da greș. (Dacă vrei cu i7 atunci recomand modelul GL552VW-CN091D, dar e ceva mai scump.)
Vine 8 GB RAM DDR4, dar i se mai pot pune până la 32 de giga întrucât are două sloturi de memorie din care unul e liber. Pentru moment 8 giga sunt suficienți, dar dacă vrei să faci RAM Drive (pentru browser sau ceva de genul, dar nu știu dacă merită timpul pierdut) atunci poate că ai nevoie mai mult.
Pe partea software nu are sistem de operare, iar in această cauză recomand să-i instalați Windows 10 64 bit cu driverele care vine pe disc ori sunt pe site-ul Asus.
Ecranul laptopului acesta e unul foarte clar pentru că are panou IPS, iar rezoluția 1920×1080 pixeli facilitează vizionarea filmelor Full HD.
Pentru conectarea la net vă putți folosi de rețeaua wi-fi ori de placa 10/100/1000 (eu zic că poate descărca la viteze Gigabit fără probleme).
Precum orice alt laptop de jocuri și acesta are tastatură iluminată, iar culoarea roșie cred că ar fi cea mai importantă întrucât nu deranjează la ochi. Unii își setează tastatura pe albastru, dar nu e o culoare prea plăcută pe timp de noapte.

Pro achiziția modelului de față ar fi că arată bine, că vine cu componente puternice, ecranul cu rezoluție mare și clar, dar și că are o fiabilitate bună.
Contra achiziției ar putea fi că nu vine cu SSD, dar hardul e rapid (are 7200 rotații) și din această cauză nu contează prea mult.

Deci, dacă vrei un laptop care să arate bine și care să poată rula orice joc la detalii maxime atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Pentru a vă face o opinie despre cum arată am pus alături un preview.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu