Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG GL552VW-CN090D, laptop cu Core i7 Skylake și GTX 960M

Asus RoG GL552VW-CN090D face parte dintr-o anumită serie Republic of Gamers, dar aceasta pare a fi cea mai accesibilă de aceea e și mai apreciată. La un moment dat, a fost o singură serie RoG care avea un design cam robust, adică laptopurile aveau peste 3 kg, doar că acum sunt mai multe astfel de serii pentru mai multe categorii de utilizatori. E bine că brandul dorește să ofere soluții variante și chiar accesibile dacă ne gândim că nu prea sunt alternative în acest buget.

Dacă nu sunteți mulțumiți de performanțele acestui model, alegeți unul cu ecran mai mare și dintr-o serie mai avansată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL552VW-CN090D, laptop cu Core i7 Skylake și GTX 960M

Componentele acestui laptop GL552V sunt destul de noi și avansate: Intel Core i7-6700HQ cu placă integrată HD Graphics 530, memorie de 8GB la 2133MHz, hard disc de 1TB și GeForce GTX 960M. Nu e nevoie de cea mai recentă generație de componentele deoarece e costisitoare și diferențele nu sunt așa de mari. Capacitatea memoriei RAM e de 8GB, însă aveți posibilitatea să puneți până la 32GB. Pe seriile mult mai avansate care pot costa chiar și dublu veți observa cele mai noi componente de pe piață.

Are aceleași dotări ca oricare alt laptop doar că acesta e unul de gaming, deci sistemul de răcire e diferit, tastatura e iluminată, are tehnologii wireless de ultimă generație și porturi numeroase. Orice laptop creat pentru sarcini grele are un ecran Full HD, doar că la acesta panoul e de tip IPS (oferă unghiuri de vizibilitate mari). Pe acesta recomand Windows 10 deoarece e cea mai nouă versiune și veți găsi drivere pentru orice laptop nou.

Plusuri: oferă performanțe impresionante, design modern, tastatură iluminată, ecran splendid, USB C, greutate redusă etc.
Minusuri: nu sunt.

Dacă vreți să încercați jocuri la detalii mai bune, puteți să puneți ceva mai multă memorie RAM deoarece cea instalată nu va fi de ajuns pentru anumite jocuri. Totuși, Asus GL552VW-CN090D are memorie DDR4 care lucrează mult mai rapid decât cea din generația precedentă. Pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă, vă recomand clipul de la final.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu