≡ Meniu

Asus RoG GL552VW-CN091D, laptop gaming cu i7-6700HQ

ASUS ROG GL552VW-CN091D e un laptop de gaming apărut pe piață pe la începutul anului 2016 și se evidențiază prin procesorul i7 quad core din generația Skylake, prezența 16 giga RAM și spațiului de stocare mare (are SSD și HDD). Acest model GL552VW e unul perfect pentru cineva pasionat de jocuri ori în căutarea unui laptop cu design special.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care vine dotat cu multiple tehnologii utile și cu o portabilitate ok. Mai mutle în rândurile ce urmează.

Asus RoG GL552VW-CN091D, laptop gaming cu i7-6700HQ

Foarte bine la acest RoG e că vine cu o greutate de 2,55 kilograme și cu o baterie de 4 celule. În acest fel putem spune că portabilitatea e ok, dar să nu comparați acest laptop cu unul de tip ultrabook.
Pe partea de stocare are un SSD M2 de 128 de giga și un hard normal de 1TB. În acest fel o să aveți spațiu suficient și rapiditate în jocuri.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar puteți să instalați Windows 10 de pe stick ori un DVD. Ca toate laptopurile de jocuri și acesta vine cu unitate optică de tip DVD. Ar fi fost bine dacă ar fi avut Blu-ray.
Procesorul din dotare e unul HQ, adică un i7-6700HQ, iar datorită acestui fapt orice aplicație va porni fără vreo problemă. Această componentă e ajutată foarte mult și de placa video GTX 960M care are 4 giga RAM.
Noaptea vă puteți juca fără vreun stres deoarece vine cu tastatură iluminare care iluminează ceea ce e mai important… dacă nu cumva folosiți un gamepad sau ceva de genul.

Eu aș cumpăra un model precum acesta deoarece e făcut special pentru jocuri, că nu are o greutate prea mare și datorită faptului că vine cu tehnologii noi.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran 4K.

Deci, dacă ești un gamer ori o persoană care vrea să-și cumpere un laptop foarte puternic atunci acest model ar fi recomandarea mea. Există și alte laptopuri de gaming, dar cele de la Asus sunt reprezentative. 😉
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu