≡ Meniu

Asus RoG GL552VX-CN059D, laptop cu i7-6700HQ și GTX 950M

Asus RoG GL552VX-CN059D e un laptop de generație nouă dotat cu procesor i7 Skylake și cu placă video GTX 950M. E un laptop pentru jocuri și în trecut astfel de laptopuri erau dotate cu ecrane TN, dar acesta are IPS. Aceste fel de panouri sunt mult mai de calitate întrucât oferă unghiuri de vizibilitate excelente și culori vii. Notebook-ul acesta e unul foarte avansat din toate punctele de vedere și e special realizat pentru jocuri, dar puteți să-l folosiți și pentru alt tip de sarcini, adică sarcini mai costisitoare cum ar fi editat de fișiere video.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are multe tehnologii incorporate, printre care aș aminti wireless ac, IPS, procesor Skylake și tastatură iluminată.

Asus RoG GL552VX-CN059D, laptop cu i7-6700HQ și GTX 950M

Procesorul e un i7-6700hq cu 8027 puncte, iar acest punctaj îl face unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piață.
Vine cu două porturi USB 3.0 și unul de tip USB-C. În aceste fel o să poți conecta diverse dispozitive la notebook.
Din păcate nu vine cu sistem de operare și din această cauză puteți instala ce vreți dvs. pe el. Eu vă recomand să instalați Windows 10 de pe un DVD ori de pe o memorie USB.
Dacă vreți să-l faceți mai puternic atunci puteți să-i puneți până la maxim 32 giga RAM și eventual un SSD. La unitatea DVD nu știu ce fel de SATA e și de aceea cred că ar fi mai bine să puneți HDD-ul de 7200 rotații în locul unității optice și SSD-ul în locul HDD-ului.

Pro achiziția modelului acesta ar fi prezența tehnologiilor moderne, că are o portabilitate bună (masa e de 2,55 kilograme, iar bateria e una e una cu 4 celule) și că nu costă prea mult.
Contra achiziției ar fi că nu are sistem de operare și SSD, dar din fericire ambele lipsuri pot fi corectate ușor.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și să ruleze în mod exemplar orice joc atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și ce conține (cu aproximație) pachetul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu