Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG GL552VX-CN060D, laptop Republic of Gamers de 2.5 kg

Laptopul Asus RoG GL552VX-CN060D e destul de compact și nu sunt multe laptopuri de gaming care sunt așa de ușoare. Seria RoG nu oferă variante accesibile, doar că acesta pare a fi destul de accesibil pentru ce oferă. Sunt destul de multe laptopuri cu componente similare doar că și dotările sunt foarte importante. Mă refer la tastatură iluminată, ecranul, construcția laptopului, porturile și sistemul de răcire. Toate acestea fac acest laptopul să fie unul ceva mai deosebit.

Alternative sunt destule dacă nu aveți un brand favorit și poate că nici nu vă permiteți un model așa de scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL552VX-CN060D, laptop Republic of Gamers de 2.5 kg

Are componente destul de bune pentru gaming: Intel Core i7-6700HQ, memorie RAM e de 16GB pe două sloturi, HDD-ul e de 7200RPM și placa video e una special concepută pentru gaming – GTX 950M de 4GB. Bineînțeles, componentele de pe laptopuri sunt mai puțin performante deoarece sunt concepute să consume puțin deoarece laptopul trebuie să funcționeze destul de mult și cu baterie. oricum, eu vă recomand să-l țineți conectat la priză pentru a nu rămâne fără autonomie în mijlocul unui joc.

Laptopurile mai performante au și ecrane cu imagine mai detaliată Un astfel de laptop are destul de multe dotări și toate sunt foarte utile cât timp nu aveți un desktop.

Are doar Free DOS, deci va trebuie să puneți ulterior Windows 10 cu ajutorul unui stick USB 3.0, iar unitatea DVD e destul de inutilă. Laptopul putea fi mai ușor dacă nu ar fi avut HDD și unitate optică. Sunt SSD-uri de tip M.2 care ocupă destul de puțin și e nevoie de o placă de bază specială pentru compatibilitate.

Plusuri: are tastatură iluminată, performanțe ridicată, ecran 1080p, spațiu de stocare mare etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus GL552VX-CN060D e un model destul de performant care merită ales deoarece are un sistem de răcire eficient care nu e prezent pe orice laptop. Prezentarea de jos e una care e valabilă pentru întreaga serie Strix. Ținând cont că nu e un gadget chiar mic, recomand pachetul promo cu mouse și geantă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu