≡ Meniu

Asus RoG GL552VX-CN061D, laptop de gaming accesibil

Seria Republic of Gamers oferă multe soluții pentru mai multe categorii de gameri, iar Asus RoG GL552VX-CN061D pare a fi o soluție accesibilă. Să nu înțelegeți greșit, chiar și modelul de jos e foarte performant doar că nu e cel mai performant. Laptopurile de gaming nu mai sunt așa de grele adică au o greutate normală – 2.5 kg. Arată destul de bine și, deschis, parcă e precum un laptop normal.

Acesta nu face parte dintr-o serie premium/compactă motiv pentru care nu veți avea un laptop prea portabil, ci strict pentru acasă dar poate fi luat și la locul de muncă (ideal pentru editare/proiectare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL552VX-CN061D, laptop de gaming accesibil

Configurația acestui laptop e una destul de interesantă comparativ cu cea a unui laptop multimedia: Core i7-6700HQ, HD Graphics 530, memorie RAM DDR4 de 16GB, SSD și hard disc. SUportă până la 32GB RAM, dar poate fi de ajuns cât are preinstalat. Un SSD e mult superior unui hard disc deoarece totul pornește instant iar viteza de transfer e destul de mare. Bineînțeles, nu trebuie să uităm nici de placa video dedicată, pentru că fără ea acesta nu ar fi un laptop de gaming – GTX 950M. Nu e cea maia avansată placă grafică din seria dar poate că nu aveți cerințe prea mari.

Dacă ar fi avut Windows 10 preinstalat, ar fi fost ceva mai scump dar nu cu mult și cred putea să vină pentru cei care nu vor să se mai streseze cu instalatul sistemului și al driverelor. Însă, românul preferă un laptop cât mai accesibil posibil, iar pe acesta nu așa opta pentru alt sistem de operare. Are toate caracteristicile speciale ale unui laptop de gaming: tastatură iluminată, multe porturi, difuzoare performante, ecran Full HD și altele.

Plusuri: arată foarte bine, fiabilitate ridicată, performanțe mari, greutate scăzută, memorie DDR4, tastatură iluminată etc.
Minusuri: nu are prea multă memorie RAM, dar e DDR4.

Asus GL552VX-CN061D poate înlocui orice laptop vechi de tip office ori multimedia deoarece componentele sunt ideale pentru sarcini grele. Din prezentarea de mai jos se poate observa cât de bine arată și cam care ar fi caracteristicile speciale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu