≡ Meniu

Asus RoG GL552VX-CN062D, laptop pentru jocuri de numai 2.55 kg

Nu a trecut prea mult timp și avem laptopuri Republic of Gamers de numai 2.5 kg, iar Asus RoG GL552VX-CN062D e un bun exemplu. Chiar dacă nu are cele mai avansate componente, pot spune că nu orice brand poate oferi un astfel de laptop. Bineînțeles, există variante mai avansate cu Intel Kaby Lake, GTX 1080M și sistem de răcire mai bun. Nu are nevoie de dotări mai bune deoarece noile componente sunt mai eficiente, deci nu mai consumă multă energie și nici nu mai degajă atâta căldură.

Nu oricine și-l poate permite, dar și așa se adresează gamerilor cu pretenții ceva mai multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL552VX-CN062D, laptop pentru jocuri de numai 2.55 kg

Are componente ideale pentru gaming și multe componente noi sunt concepute pentru gaming 4K, deci un laptop FullHD se mișcă decent cu acele componente sau chiar cu unele din generație precedentă – Skylake. Nu văd sensul unui ecran 4K cu diagonală de 15 inci deoarece imagine nu e foarte mare și detaliile nu sunt așa de vizibile. Totuși, la un laptop foarte performant se poate conecta un televizor 4K, iar laptopul ar trebui să aibă o ieșire 4K (DisplayPort-ul e ideal).

Procesorul Core i7-6700HQ e destul de popular și va fi disponibil pe multe alte variante, iar acesta are o placă video Intel care nu e suficient de bună pentru jocuri. De aceea, laptopurile actuale vin cu 2 plăci video, iar una e ca GTX 950M. Suportă până la 32GB RAM DDR4, însă pentru că are deja 32GB, nu aș avea ce să-i reproșez. Chiar dacă are un SSD foarte performant – M.2, hard discul nu e unul oarecare, ci unul cu 7200RPM. Laptopul se mișcă excelent cu aceste componente și nu e nevoie să fie un ultrabook pentru ca totul să pornească instant.

Plusuri: are tastatură iluminată, USB C, construcție metalică, preț atractiv, performanțe grafice decente.
Minusuri: nu sunt în acest preț.

Asus GL552VX-CN062D e o soluție multimedia/gaming la un preț atractiv dacă luăm în calcul cele mai avansate modele. Prezentarea de jos e valabilă pentru toate modelele acestei serii și diferențele pot fi chiar puține.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu