≡ Meniu

ASUS RoG GL552VX-CN063D, laptop de gaming cu Skylake

ASUS RoG GL552VX-CN063D e un laptop cu procesor i7 (quad core), placă video GTX, wireless ac și o capacitate de stocare foarte mare. Se adresează celora în căutarea unui laptop care să arate bine, să aibă performanțe extreme în jocuri și care să aibă o portabilitate ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă aveți un laptop RoG de 15 inci din generațiile anterioare atunci ar trebuie să faceți trecerea către acesta întrucât are SSD, o greutate redusă de 2,5 kg și ecran IPS. Generațiile anterioare aveau panouri TN, dar se pare că au reușit să facă panourile IPS la fel de rapide.

ASUS RoG GL552VX-CN063D, laptop de gaming cu Skylake

Procesorul e unul din generația nouă cu cip grafic Intel 530 care funcționează aleator cu cel Nvidia GTX 950M. Cred că sunteți curioși de performanțele procesorului i7-6700HQ și de aceea trebuie să vă spun că acesta scoate undeva la 7980 puncte la benchmark.
Memoria RAM e de 16 giga tip DDR4, iar pentru stocare are HDD de 2 TB și M.2 SSD de 128 de giga.
Din păcate nu vine cu sistem de operare instalat, dar se poate instala Windows 10 de pe o unitate DVD ori de pe un stick USB 3.0.
Filmele Blu-ray pot fi vizionate pe el, dar cel mai bine ar fi să-l conectați la un ecran HDTV extern de minim 81 centimetri.
Ecranul de 15,6 inci este unul de tip anti-glare, iar din această cauză nu o să aveți probleme în a sta mai mult timp pe calculator. În combinație cu panelul IPS veți beneficia de niște imagini de calitate superioară care nu vor fi deranjante.

Pentru achiziția acestui laptop ar fi că arată bine, tehnologiile noi integrate, că nu are o greutate mare, că are tastatură iluminată și costul de achiziție mic pentru ce are în el.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran 4k.

Concluzia mea legată de acest model e că e un avans tehnologic, iar lucrurile integrate ne ajută foarte mult. Optimus de exemplu ne ajută la economisirea bateriei, wi-fi ac ne ajută la transfer de date rapid, iar SSD-ul ne ajută la accesarea rapidă a informației de pe notebook.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu