≡ Meniu

Asus RoG GL553VD-FY079T, laptop pentru jocuri cu GTX 1050

Laptopul Asus RoG GL553VD-FY079T e unul dintre multele modele ale seriei Strix care atrag multe priviri datorită aspectului, greutății sale și performanțelor. Chiar dacă e la fel de portabil precum un laptop clasic, sistemul de răcire e mult superior astfel că laptop se menține destul de rece. Acest brand oferă destul de multe serii de gaming, iar aceasta pare să fie cea mai accesibilă dar nu e exclus să ofere chiar și variante mai ieftine. Bineînțeles, nu iau în calcul cele multimedia care pot fi disponibile în diverse culori.

Laptopurile de gaming sunt,în general, pe culoare neagră cu linii roșii, portocalii, verzi etc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL553VD-FY079T, laptop pentru jocuri cu GTX 1050

Vine cu unul dintre cele mai noi și performante procesoare de pe piață și e disponibil doar pe platformele mobile – Core i7-7700HQ. Bineînțeles, acesta are o placă video integrată care nu poate fi folosită pentru jocuri, de aceea are și GTX 1050. Totuși, modelul GTX 1050 Ti e ceva mai bun și veți găsi destul de multe comparații între cele două.

Nu vine cu SSD, dar pentru jocuri aveți nevoie doar de un mediu de stocare fiabil și cu capacitate de stocare generoasă. SSD-ul e bun dacă vreți ca sistemul de operare să pornească rapid și aplicațiile vor porni aproape instant. Are toate dotările necesare și chiar câteva în plus, iar ecranul trebuie să fie FullHD pentru a vă bucura de o experiență mai bună. Chiar dacă nu e foarte mare, puteți conecta un televizor la acesta cu un cablu HDMI.

Sunt prezente numeroase porturi pe lateral care vă permit conectarea diverselor . Windows 10 Home e prezent pe acesta și nu aș alege alt sistem de operare sau altă versiune.

Plusuri: are DisplayPort, Windows 10, USB tip C, tastatură iluminată, componente performante, sistem de răcire bun, greutate redusă.
Minusuri: nu sunt.

Asus RoG GL553VD-FY079T e suficient de performant, dar un model cu GTX 1050 Ti sau GTX 1080M e superior la capitolul grafică. Oricum, alegerea o faceți în funcție de buget și preferințe, iar laptopurile fără Windows sunt puțin mai ieftine dar tot trebuie să puneți Windows 10.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu