Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG GL553VE-FY025, laptop de gaming de numai 2.5 kg

Laptopul Asus RoG GL553VE-FY025 e unul dintre cele mai portabile laptopuri de gaming de pe piață și spun asta pentru că generațiile precedente erau ceva mai grele (chiar și peste 3 kg). Oricum, sistemul de răcire nu a avut de suferit chiar dacă e mai mic acest laptop iar eficiența energetică a scăzut la noile generații de componente. Astfel că e bine să alegeți un procesor dintr-o generație cât mai nouă. Chiar și generația precedentă de procesoare e destul de reușită datorită tehnologiilor prezente și placa video integrată mi se pare suficient de bună, dar nu și pentru gamerii înrăiți.

Acest brand oferă destul de multe serii similare doar că acestea pare a fi cea mai atractivă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL553VE-FY025, laptop de gaming de numai 2.5 kg

Componentele acestui laptop sunt ideale pentru cei pasionați de jocuri: Core i7-7700HQ, placă video integrată Intel HD 630, memorie RAM de 16GB, hard disk de 1TB, SSD generos și placă video pentru gaming GTX 1050 Ti. Există laptopuri mult mai scumpe cu componente de ultimă generație care pot fi mai interesante dar depinde cât sunteți dispuși să dați pe un laptop. Oricum, e un bun înlocuitor pentru un desktop și dacă ați opta pentru un desktop nu veți ieși mult mai avantajos pentru că e nevoie de un monitor care costă destul de mult.

Chiar dacă vine cu Endless OS, trebuie să puneți Windows 10 deoarece va evidenția cel mai bine performanțele laptopului. Alți producători oferă variante similare dar depinde ce vă convine mi mult în acest buget deoarece configurațiile pot fi puțin diferite. Are două medii de stocare, pe HDD aș pune fișierele media iar pe SSD aș pune sistem de operare și programele/jocurile.

Plusuri: are un preț destul de bun, tastatură iluminată, tehnologie wireless destul de utilă, USB de tip C etc.
Minusuri: nu sunt.

Asus RoG GL553VE-FY025 e un laptop destul de bun pentru a juca jocul favorit, dar și alte jocuri recent lansate. Are un design interesant și merită să optați pentru o astfel de „mașinărie”. Dacă nu sunteți convinși, atunci vă recomand clipul de la final.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu