Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG GL553VE-FY056T, laptop de gaming cu HDD și GTX 1050 Ti

Laptopul Asus RoG GL553VE-FY056T arată foarte bine indiferent din ce unghi l-ați privi dar arată mult diferit de un laptop multimedia. Dacă vi se pare prea scump, atunci căutați un alt model de gaming care să ofere ceva mai bun decât acesta. Un laptop simplu cu componente similare nu o să facă față sarcinilor mai grele deoarece nu are sistem de răcire avansat.

Nu e la fel de accesibil precum un desktop cu monitor, dar e normal pentru că s-a investit mult mai mult într-un gadget compact. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL553VE-FY056T, laptop de gaming cu HDD și GTX 1050 Ti

Laptopurile sunt tot mai populare și poate că ați și observat că veți mai găsi laptopuri decente cu Core i7 sub 3000 de lei, dar nu sunt de gaming (au tehnologie de economisire a energiei). Cam toate componentele pentru laptopuri au fost concepute să consume cât mai puțin că doar discutăm despre un gadget cu baterie. E foarte important ca acesta să aibă un hard disc pe care să puteți pune fișierele media iar pe SSD să instalați programele sau jocurile (chiar și sistemul).

Nu mi se pare chiar atât de scump deoarece nu vine cu sistem de operare Windows 10, GTX 1080M și nici nu are SSD M.2 (cel mai bun de pe piață). Ideea e că vreți acest laptop pentru oferă un ecran generos și performanțe satisfăcătoare la un buget decent. Decât să dați prea mult pe un laptop, puteți alege unul mai accesibil și îl schimbați mai des. Deci depinde de cât de des vreți să schimbați acest model.

Plusuri: nu e chiar atât de scump pentru ce oferă, performanțe superioare, ecran superb, calitate audio premium, ideal pentru cei care editează etc.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă Asus GL553VE-FY056T nu oferă cele mai grozave componente, face față cu brio oricărui joc și pe desktopuri sunt alte componente. Deci veți găsi deosebiri multe între un laptop și un desktop de gaming, dar avantajul principal oferit de acest laptop e mobilitatea (poate fi pus într-o geantă și mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta). Poate că nici nu vă plac prea multe cabluri în jurul desktopului, iar un laptop poate avea doar unul sau două (de la încărcător).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu