≡ Meniu

ASUS ROG GL553VW-FY024D, notebook gaming cu GTX 960M

ASUS ROG GL553VW-FY024D e un laptop mai special din seria Republic of Gamers Strix. Vine cu procesor i7 HQ, placă video GTX 960 (variantă mobilă) și cu ecran anti-glare de 15,6 inci.
Un notebook precum acesta se adresează unui pasionat de jocuri ori unei persoane care vrea un laptop valabil și peste 5 ani.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu tehnologie la zi.
Ca aspect o să vedeți diferite variații a seriei GL553, dar în mare arată cam la fel.

ASUS ROG GL553VW-FY024D, notebook gaming cu GTX 960M

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu procesorul i7-6700HQ (model quad core), ecranul foarte clar de 15,6 inci și memoria 8GB DDR4.
La capitolul stocare are hard de 7200 rotații, dar se poate înlocui cu SSD… în cazul în care doriți mai multă performanță. Comparativ cu un hard de 5400, unul de 7200 e mult mai rapid, iar mulți poate că nu vor instala un Solid State Drive.
Are o greutate de 2,5 kg și bateria e una cu 4 celule. Din aceste caracteristici se poate vedea că nu e un laptop destinat portabilității maxime, ci unul destinat să fie un desktop replacement.
Pe partea software modelele acestea vin cu Free Dos ori cu Windows. Eu recomand să instalați pe el Windows 10 întrucât altceva nu o să meargă bine. Dacă o să-l cumpărați din România atunci o să vină fără sistem de operare, deci cu Free Dos.
Pentru performanțe maxime recomand instalarea driverelor oficiale (de pe site-ul Asus ori de pe disc). Windows 10 o să instaleze drivere, dar cu siguranță că nu sunt cele de la Asus, ci unele generale.
Ca alternativă recomand modelul GL553VW-FY025D deoarece are mai mulți RAMi și SSD.

Principalele avantaje ale unui laptop GL553 Strix ar fi ecranul (cu rezoluție FHD, mat și unghiuri de vizualizare 178 grade), procesorul i7 rapid, memoria DDR4, wireless-ul ac 2×2 și alte facilități de ultimă generație.
Minusuri ar fi că nu are rezoluție 4k și SSD.

În concluzie, dacă vrei să beneficiezi de performanțe maxime în jocuri atunci un model precum acesta ar fi recomandarea mea.
Încă nu am dat peste niciun clip în engleză și de aceea trebuie să ne mulțumim cu preview-ul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu