≡ Meniu

Asus RoG GL553VW-FY025D, laptop pentru jocuri cu Mini DisplayPort

Laptopul Asus RoG GL553VW-FY025D e doar unul dintre multele laptopuri Republic of Gamers de pe piață, doar că acesta are un SSD pe lângă acel HDD. Nu e vorba de orice SSD, ci de unul de tip M.2, adică nu ocupă foarte mult spațiu. Acest SSD nou ocupă puțin deoarece e doar o plăcuță și nu orice laptop are o placă de bază compatibilă. E vorba de o generație nouă – Strix, și consider că performanțele sunt acceptabile chiar dacă nu e foarte avansat. Ideea e că sunt laptopuri RoG cu componente mult mai noi și care influențează semnificativ prețul laptopului.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul mai multe branduri, totuși există variante mai accesibile care au doar HDD, însă nu mi se par chiar atât de performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL553VW-FY025D, laptop pentru jocuri cu Mini DisplayPort

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i7-6700HQ cu placă video Intel HD Graphics 5300, memorie RAM de 16GB tip DDR4, hard disc de 1TB de 7200 RPM și SSD M.2. Bineînțeles, nu trebuie să uităm de placa video dedicată care e foarte importantă pentru orice laptop de gaming. E vorba de modelul GTX 960M care nu e foarte nou dar din câteva am văzut, face față multor jocuri de pe piață.

Are un ecran standard de 15.6 inci, dar detaliile sunt ceva mai multe pentru că are o rezoluție 1080p. Calitatea video e foarte importantă atunci când sunteți un gamer înrăit și poate editați poze sau clipuri, de aceea această dotare e esențială. Poate fi transportat cu ușurință deoarece e la fel de greu ca oricare alt laptop de pe piață – 2.5 kg, și e nevoie de o geantă compatibilă.

Plusuri: arată destul de bine, USB C, design compact, tastatură iluminată, DisplayPort, poate rula orice joc.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Asus GL553VW-FY025D este un laptop care poate înlocui un desktop datorită componentelor sale, dar nici dotările sale nu trebuie neglijate. Am pus prezentarea de jos cu un laptop similar din aceeași serie, iar diferențele sunt foarte puține, sunt chiar nesesizabile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu