Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG GL702VM-GC017T, laptop cu design modern

Asus RoG GL702VM-GC017T e un laptop de gaming ceva mai portabil decât multe alte variante oferite de alte branduri – 2.7 kg. Chiar dacă pare a fi precum un laptop standard, observ că e RoG Strix care are un sistem de răcire mai bun și poate fi observat în parte a din spate. Tastatura e foarte reușită și se poate observa chiar în clipul de la final, dar și restul finisajelor sunt reușite. Logo-ul și acele două linii de pe spate sunt iluminate în timpul funcționării, dar nu cred că vă ajută prea mult cât timp e o caracteristică care nu e vizibilă pentru utilizator, ci doar pentru cei din jurul său.

Alternativele sunt ceva mai multe decât credeți dacă luăm îl considerare toate laptopurile pentru jocuri de pe piață, dar fiecare oferă ceva diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL702VM-GC017T, laptop cu design modern

Prețul e destul de corect pentru următoarele componente: Core i7-6700HQ Skylake cu Intel HD 530, memorie RAM DDR4 de 16GB, HDD + SSD de tip M.2, GTX 1060. Suportă cel mult 16GB RAM și nici nu veți avea nevoie de mai mult deoarece e vorba de o memorie DDR4. Gaming-ul pe acest laptop e satisfăcător chiar și pentru cei mai pretențioși dintre voi, iar ecranul de 17.3 inci mi se pare superb datorită rezoluției 1080p.

Nu are unitate DVD dar nici nu are nevoie pentru că se poate folosi un stick USB 3.0 pentru copierea datelor sau instalarea sistemului și al aplicațiilor necesare. Are numeroase porturi, motiv pentru care se pot conecta destul de multe periferice, chiar și wireless pentru că are tehnologie bluetooth.

Plusuri: are sistem de operare Windows 10, USB tip C din generația a 2-a, carcasă din aluminiu, tastatură iluminată, DisplayPort, parolă HDD, ecran IPS.
Minusuri: nu am găsit.

Asus GL702VM-GC017T poate concura cu orice serie ci luați în calcul doar modelele din același buget. Pot spune că rulează orice joc la detalii medii spre maxime pentru că componente echivalente ca generație de pe platformele desktop fac față chiar și la rezoluție 4K. Clipul de jos vă poate ajuta să vă faceți o idee despre această serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu