≡ Meniu

Asus RoG GL752VW-T4015D, laptop de gaming ieftin

ASUS ROG GL752VW-T4015D e un laptop apărut pe la sfârșitul anului 2015 și se recomandă celora interesați de un laptop de gaming cu un cost de achiziție mic și care să arate mai special.
Unele specificații sunt intrate la apă, de exemplu memoria RAM e de doar 8 GB, dar i se poate face upgrade până la 32 de giga.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia beneficiem de un laptop care are procesor i7 quad și placă video GTX. Chiar dacă are un cost de achiziție mic trebuie știut că acest aparat nu e unul dotat cu tot ce-ți trebuie pentru gaming, inclusiv tastatură iluminată.

Asus RoG GL752VW-T4015D, laptop de gaming ieftin

Procesorul e un i7-6700HQ din seria Skylake, iar placa video GTX 960 funcționează aleator cu cipul grafic din procesor pentru a economisi din baterie.
Dacă în trecut laptopurile de gaming cu ecran de 17,3 inci aveau o greutate foarte mare, acum un model precum acesta are 3 kilograme.
Ecranul e unul anti-glare cu rezoluție 1920×1080 pixeli și sunt de părere că e suficient pentru a vedea filme ori a juca diferite jocuri.
Pe partea de memorie vine cu 8GB RAM DDR4 și cu un hard de 1TB care are 7200 rotații așa încât să aveți acces rapid la diferite fișiere. Pentru un spor de viteză poate că ar fi bine să montați un SSD sau ceva de genul.

Pentru achiziția acestei „bijuterii” ar fi faptul nu costă mult, aspectul plăcut, tehnologia de generație nouă, hardul încăpător și rapid (are 7200 rotații).
Contra ar fi că nu are ecran 4K. Lipsa suportului de către ecran a acestei rezoluții nu e o problemă deoarece aparatul vine cu placă video puternică și puteți să conectați un ecran care să suporte această rezoluție.

Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și ce poți face cu el. Chiar dacă are un cost de achiziție ceva mai mic nu se poate spune că e un laptop rău întrucât vine cu tot ce ne-ar interesa: placă video GTX, wi-fi, ac, procesor cu patru nuclee, ecran care nu „orbește”, USB 3.0, DDR4 etc

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu