≡ Meniu

Asus RoG GL752VW-T4016D, laptop cu Intel Core i7 Skylake și GTX 960M

Asus RoG GL752VW-T4016D e un model ceva mai nou și e evident deoarece are procesor Skylake. Totuși, mai există și alte serii Republic of Gamers. Un laptop așa de mare poate fi folosit pentru vizionarea de filme ori pentru editare video. Pentru ambele e nevoie de acea placă video dedicată însă chiar și una mai ieftină e de ajuns. Dacă vi se pare cam greu, atunci alegeți cel de 15 inci dar și așa nu e un laptop care să-l luați în oraș.

Laptopurile de gaming arată diferit față de cele office ori multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL752VW-T4016D, laptop cu Intel Core i7 Skylake și GTX 960M

Procesorul acestui laptop e conceput special pentru gaming Core i7-6700HQ, iar placa video e utilă ori de câte ori nu vă jucați ori nu vizionați un film. Pentru un plus de calitate, e nevoie de un ecran FullHD și nici nu aș recomanda un laptop pentru jocuri cu ecran HD. Pe partea de multitasking, laptopul are o memorie de 16GB care poate fi mărită doar dacă înlocuiți plăcuțele instalate. Un hard disk oferă mai mult spațiu de stocare, însă un SSD e mult mai bun deoarece aplicațiile pornesc instant (e recomandat să puneți sistemul pe el). Spre deosebire de un hard, un SSD are un număr limitat de scrieri dar acel număr e suficient de mare astfel că SSD-ul poate fi folosit mulți ani fără nici o problemă.

Dotările sale sunt ceva mai bune decât cele ale unui laptop multimedia: tastatură iluminată, 4 USBuri, difuzoare Bang & Olufsen ICEpower, bluetooth, WiFi ac, DisplayPort de tip mini. Nu e așa de scump și pentru că are doar Free DOS, iar eu aș instala Windows 10 pe el chiar cu ajutorului unui stick USB 3.0.

Plusuri: performanțe mari, design modern, sistem de răcire eficient, DisplayPort și altele.
Minusuri: nu are baterie de 8 celule.

Asus RoG GL752VW-T4016D e doar o variantă dar există o generație și mai nouă dar mai scumpă, pentru cei cu un buget mai flexibil – G752. Acuma depinde și cât de mult aveți nevoie de cele mai avansate componente și de noile tehnologii. Un clip de prezentare cred că poate fi de folos pentru a face o alegere bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu