≡ Meniu

Asus RoG GL752VW-T4017D, laptop de gaming cu IPS FHD

Asus RoG GL752VW-T4017D este un laptop ceva mai bun decât restul deoarece e unul din cunoscuta serie Republic of Gamers. Cam fiecare brand oferă astfel de soluții, însă se poate observa foarte ușor care e mai experimentat, adică oferă mai multe variante pentru bugetul fiecăruia. Cu alte cuvinte, nu e suficient să oferi un laptop foarte scump, ci trebuie să oferi și variante ceva mai ieftine dar cu performanțe satisfăcătoare. Există variante de 15 și 17 inci, însă cea de jos e varianta mai mare care oferă același dotări ca unul mai mic.

Dacă nu vi se pare prea performant, optați pentru unul cu SSDuri mai mari și plavă video superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL752VW-T4017D, laptop de gaming cu IPS FHD

Componentele hardware sunt impresionante pentru un laptop dar sunt clasice pentru unul de gaming. Ceva mai ieftin e un laptop multimedia deoarece nu are toate acele dotări și componente avansate. Rezoluția trebuie să fie cel puțin 1080p pentru ca detaliile să fie mai vizibile, însă pe viitor vor fi și imagine 4K dar nu prea le văd rostul deoarece e vorba de un ecran de 17 inci. Mai bine, optați să conectați laptopul la un televizor 4K, că și așa vin cu DisplayPort.

Dotările sale sunt destul de apropiate de cele ale unui laptop clasic: unitate DVD, microfon, difuzoare stereo cu Bang & Olufsen ICEpower, camera web HD, port DisplayPort de tip mini, port HDMI, WiFi 802.11 ac și multe altele. Spre deosebire de seriile anterioare, aceasta e mult mai portabilă. Cu alte cuvinte, nu mai sunt laptopuri de aproape 4 kg care mai că nu pot fi transportate.

Plusuri: are o tastatură iluminată, greutate scăzută pentru un laptop de gaming, ecran splendid, calitatea audio superioară.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus GL752VW-T4017D e doar o soluție pentru gameri, iar seria RoG oferă chiar variante mai compacte. Din clipul de jos vă puteți face o idee bună despre acest model și cam cât de util poate fi. Nu oricine și-l permite iar prețul e justificat de performanțele maxime ale acestui model. Alături de acesta, eu aș achiziționa un router wireless cu tehnologie WiFi ac.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu