≡ Meniu

Asus ROG GL752VW-T4018D, laptop de 17 inci pentru jocuri

ASUS RoG GL752VW-T4018D este un laptop de generație nouă dotat cu procesor i7 Skylake quad core, 32 giga de RAM DDR4 și multiple tehnologii noi care facilitează jocurile la rezoluție 1920×1080 pixeli și vizionarea filmelor Blu-ray.
Un astfel de laptop se adresează celora pasionați de jocuri ori care vor un dispozitiv cu aspect special pentru diferite sarcini solicitante.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e realizat așa încât să facă față celor mai solicitante jocuri având o răcire specială și tehnologii noi la bord.

Asus ROG GL752VW-T4018D, laptop de 17 inci pentru jocuri

Pe partea de specificații acest model e unul care se evidențiază cu un procesor puternic model i7-6700hq cu patru nuclee, placă video GTX960M și SSD de 128 de giga.
Pentru a stoca diferite fișiere pe el te poți folosi de hardul din dotare de 2TB, SSD-ul fiind unul pentru cei interesați de instalarea sistemului pe el. Că tot am menționat de OS trebuie să vă zic că laptopul nu vine cu sistem, ci doar cu Free DOS (un fel de MS DOS), iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick ori de pe un disc DVD.
Vine cu multiple porturi printre care aș aminti Display Port, USB 3.0 și HDMI. Foarte interesant e faptul că vine cu wireless ac și cu placă LAN Gigabit. Ultimul lucru e ceva normal în ziua de azi, dar prezența standardului ac e ceva nou.

Pentru ar fi că are tastatură iluminată, performanța de top, că arată excelent, greutatea nu prea mare și faptul că totul e la maxim (cel mai bun procesor, memorie RAM DDR4 de capacitate maximă, hard cu cea mai mare capacitate etc).
Contra ar fi că nu are ecran 4K.

Deci, dacă ești interesat de un laptop pentru jocuri atunci un model Republic of Gamers ar fi recomandarea mea. Există și alte modele de laptopuri de la alte branduri, dar eu îți recomand doar de la acest brand întrucât sunt în top vânzări pe această categorie.
Alături e și un clip pentru a îți face o părere despre acest notebook apărut pe la sfârșitul anului 2015.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu