Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG GL753VD-GC009, laptop de jocuri cu GTX 1050

Laptopul Asus RoG GL753VD-GC009 e unul dintre multele laptopuri concepute pentru gamerii înrăiți. Mai precis, e vorba de seria Strix care e mai compactă și nu oferă chiar atât de multe, dar cred că e de ajuns pentru mulți dintre voi. Am pus o poză cu acesta și cred că vă puteți face o idee mai bună despre el din clipul de la final. Chiar dacă are o baterie decentă, autonomia maximă nu poate fi atinsă doar dacă navigați pe web și nu setați o luminozitate foarte mare la ecran.

Chiar dacă un laptop cu componente similare costă mai puțin, construcția e alta și nici nu veți avea două medii de stocare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GL753VD-GC009, laptop de jocuri cu GTX 1050

Are unul dintre cele mai bune procesoare de pe piață – Core i7 Kaby Lake, dar și așa nu va fi ultimul. Spun asta pentru că oricând poate să apară o altă generație ori o variantă îmbunătățită. Platformele desktop vin cu alte alte tipuri de componente și acelea au performanțe diferite deoarece nu se ține cont atât de consumul total.

Laptopurile sunt concepute pentru a le putea folosi câteva ore fără a le băga în priză, însă când vă jucați autonomia poate să scadă la jumătate. Consider că are suficient spațiu de lucru dar și memorie RAM. Sunt multe dotări pe acesta, însă doar dotările speciale iasă mai bine în evidență și mă refer la: tastatura iluminată, ecranul 1080p cu panou IPS, USB C, DisplayPort.

Sistemul de operare de pe acesta e Windows 10 Home și putea fi mai accesibil dacă ar fi venit fără el, dar diferența nu era foarte mare. Chiar și cu Free DOS, tot trebuia instalat ulterior fie de pe un disc, fie de pe un stick USB.

Plusuri: laptop pentru jocuri la un preț decent, greutate redusă, USB de tip C, DisplayPort, ecran 1080p.
Minusuri: nu sunt.

Asus GL753VD-GC009 e unul dintre cele mai bune variante de pe piață dacă vă interesează și portabilitatea. Oricum, laptopurile au devenit tot mai portabile, chiar și cele de gaming. Performanțele nu au avut de suferit chiar dacă construcția e una diferită, iar consumul a scăzut și e pentru că au apărut componente tot mai eficiente.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mazilu Marius

    ma intereseaza un astfel de laptop dar putin … imbunatatit! Adica sa aiba memorie RAM mai mare si un SSD atasat. Se poate?

  • admin

    Se poate. Recomand acest gl753vd, model cu 16GB RAM și SSD de 128 giga.
    Mai există varianta să cumpărați modelul GC009 și să-i puneți dvs încă 8GB RAM și un SSD.

Lasă un comentariu