≡ Meniu

Asus ROG GR6-R007R, desktop Republic of Gamers ieftin

Asus ROG GR6-R007R e o variantă ceva mai ieftină dacă nu cea mai ieftină de pe piață – GR6. La această generație de PC-uri designul e destul compact și se poate observa fie din clipul de la final fie din poză. Indiferent de configurație dimensiunile sunt aceleași și chiar și porturi sunt la fel de numeroase. Din păcate procesorul nu poate fi unul clasic ci unul care e frecvent întâlnit pe laptopuri. Are nevoie de el deoarece sursa sa e una mică și configurația nu poate depăși consumul maxim.

Alternativele sunt variantele cu configurații mai bune ori un desktop realizat pe componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus ROG GR6-R007R, desktop Republic of Gamers ieftin

Procesorul acestui PC e unul destul de performant și nu e unul chiar banal. E vorba de un Intel Broadwell Core i5 model 5200U care are tehnologie de economisire a energiei. Placa video care vine împreună cu procesorul e una Intel HD 5500. Nu prea are mare importanță versiunea acelei plăci video deoarece are și o placă video dedicată care e mult peste cea integrată.

Placa de bază are tehnologii avansate, porturi diverse și 8GB memorie instalată. Un dezavantaj oferit de aceste desktopuri e acela că nu pot fi upgradate prea mult. Nu are un HDD ci un SSD de 128 GB. poate că pentru unii e puțin dar eu cred că e de ajuns deoarece multe fișiere sunt deja online sau pot fi salvate cu ajutorul unor servicii online.

Pe partea de conectivitate are multe: WiFi ac, USBUri, HDMI, ieșire audio, DisplayPort și altele. E bine că are Windows 8.1 pe el deoarece nu mai trebuie instalat ulterior. Dacă . Carcasa a fost concepută special pentru jocuri și nu e nevoie să fie foarte mare ca să fie și performantă.

Plusuri: are tehnologie WiFi ac, Windows 8.1, configurație performantă, multe porturi și greutate redusă – 1.2 kg.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus ROG GR6-R007R e o variantă ceva mai ieftină deoarece are componente cea mai slabe și mă refer, în general, la procesor și SSD. Oricum, pentru multe jocuri nu e nevoie. Cred că veți ieși mai ieftin cu un desktop pe componente însă carcasa aceea nu se poate compara cu cea a acestui model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu