Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus RoG GR8 II-T029Z, desktop performant și compact

Desktopul Asus RoG GR8 II-T029Z nu e primul Republic of Gamers de la acest brand, însă e unul dintre cele mai recente. Îmi plac desktopurile compacte deoarece ocupă foarte puțin loc pe birou și designul e unul premium la acestea. Cu siguranță atrage multe priviri și spre deosebire de un desktop clasic, acesta nu poate fi upgradat. Dacă vreți un mediu de stocare pentru filme sau alte fișiere mari, se poate achiziționa un hard disc extern cu interfață USB 3.0.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul și desktopurile clasice, iar ala acesta se poate conecta orice monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GR8 II-T029Z, desktop performant și compact

Procesorul Intel Core i7-7700 e destul de bun când vine vorba de sarcini grele, cum ar fi jocurile sau aplicații profesionale. Acesta nu e varianta care poate fi overclockată, dar nici nu puteți avea pretenții deoarece desktopul are o sursă de numai 230 W. Observ un număr foarte mare de porturi care sunt utile fie că vreți să conectați ceva la el, fie că vreți doar să copiați niște date.

Consider că o memorie de 16GB e de ajuns, iar placa video GTX 1060 poate rula orice joc la detalii medii. Desktopul se mișcă foarte bine pentru că are un SSD. Ca oricare alt desktop nou și acesta are tehnologie wireless pentru a vă conecta la internet fără cablu.

Windows 10 Home e instalat pe acesta și chiar dacă nu ar fi avut, trebuia pus pentru că doar acesta poate evidenția performanțele. Consumul total al acestui gadget e foarte mic dar nu cred că are mare relevanță cât timp nu funcționează pe baterie și consumul poate să evidențieze performanțele. Adică, componentele performante au un consum mai mare decât cele accesibile și mai puțin performante.

Plusuri: numai 4 kg, pachet promo cu monitor performant, componente foarte bune, fiabilitate.
Minusuri: nu prea ar fi.

Asus GR8 II-T029Z concurează cu laptopurile de la același brand, deoarece unii utilizatori nu se pot decide pentru ce să opteze – desktop sau laptop. Bineînțeles, în calcul acestui desktop veți avea un ecran mai mare dar și o portabilitate bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu