≡ Meniu

Asus RoG GX700VO-GC009T, laptop cu sistem de răcire de ultimă generație

Asus RoG GX700VO-GC009T e un model nou al seriei Republic of Gamers și se observă ușor că e diferită față de alte modele. Din poza de jos se poate observa acea stație de andocare care are rol de răcire a laptopului. Nu e cazul să o folosiți tot timpul ci doar când vă jucați jocuri. V-aș recomanda un rucsac alături de acest laptop pentru a ușura transportul său.

Alternativele sunt destul de multe deoarece seria RoG oferă multe astfel de variante dar nu cu toate aceste tehnologii și cu ecrane mai mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG GX700VO-GC009T, laptop cu sistem de răcire de ultimă generație

Procesorul acestui model e unul deosebit deoarece poate fi overclockat – Core i7-6820HK. Acesta face parte din generația recent lansată și e numită Skylake, iar tehnologiile incorporate sunt pe măsură. Are un ecran de 17.3 inci cu imagine FullHD și tehnologie IPS pentru unghiuri de vizibilitate maxime. Capacitatea memoriei RAM e una de 32 dar poate fi extinsă la 64 de GB, dar nu e cazul pentru unele jocuri.

Are două SSD-uri care împreună oferă un spațiu de stocare mare. Placa video e una de tip GTX 980 cu memorie video de 8GB și care e cea mai bună. Porturile acestui laptop sunt numeroase dar și diversificate (nu orice laptop are Mini Display, Thunderbolt, HDMI). E destul de greu dar nu și pentru unul de gaming cu ecran de 17 inci. Modelele mai vechi aveau o greutate chiar și de peste 4kg, dar cu timpul construcția s-a simplificat sau se utilizează altfel de materiale (aluminiu în loc de plastic).

Dimensiunile acestui laptop sunt mari în special dacă conectați și acea stație de andocare, deci e nevoie de un birou ceva mai mare.

Plusuri: cel mai bun sistem de răcire de pe piață, design modern, greutate redusă, ecran IPS, Thunderbolt, calitate audio superioară etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Asus GX700VO-GC009T poate fi folosit în orice condiții și un desktop chiar nu se poate compara cu acesta, deoarece un laptop poate fi transportat cu ușurință datorită designului compact. Dacă nu vă puteți face o idee despre el, vă recomand clipul de la final.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu