≡ Meniu

Asus RoG Strix GL502VT-FY028D, laptop pentru gameri înrăiți

Asus RoG Strix GL502VT-FY028D e cel mai bun exemplu că un laptop de gaming poate fi la fel de portabil ca și unul clasic. E posibil acest aspect deoarece nu are unitate DVD, construcția e mai restrânsă și nu vine cu două medii de stocare. Bineînțeles, există variante de laptopuri care au SSD de tip M.2 și un HDD, iar acel SSD e doar o plăcuță (ca și cea RAM). Există serii apropiate de aceasta și care cred că v-ar interesa un model cum e cel de jos.

Alternativele sunt multe dacă vă interesează mai multe categorii de laptopuri, iar unul de gaming poate fi folosit pentru orice pentru că e foarte performant și dotat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus RoG Strix GL502VT-FY028D, laptop pentru gameri înrăiți

Procesoarele HQ sunt destul de avansate iar Core i7-6700HQ e unul foarte performant, totuși mai sunt și cele din generația a 7-a care e ceva mai costisitoare. E suficient să fie un model mai nou și eficiența energetică nu cred că vă interesează. Procesoarele cu consum redus sunt cele de tip U și care nu le recomand celor pasionați de jocuri. Pentru cei pasionați de filme, le recomand un televizor conectat la laptop cu ajutorul unui cablu HDMI. Unele laptopuri vin cu DisplayPort pentru a putea folosi un monitor 4K și cred că e destul de util dacă editați poze sau clipuri.

Un laptop trebuie să fie destul de dotat și porturile să fie cât mai diversificate. Tastatura iluminată e o dotare destul de interesantă și e prezentă doar pe laptopurile premium. Același lucru pot spune și despre ecranul FHD, care e tot mai popular odată cu apariția ecranelor 4K.

Plusuri: greutate foarte scăzută, tastatură iluminată, performanțe acceptabile, fiabilitate și arată bine.
Minusuri: nu sunt.

Asus GL502VT-FY028D poate fi un bun desktop replacement doar că nu oferă un ecran foarte mare. Poate că un desktop pare a fi mai atractiv și performanțele sunt puțin mai mari, acel desktop are nevoie de un monitor și unul Full HD nu e chiar atât de ieftin. Prezentarea de la final e una destul de reușită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu