≡ Meniu

Asus RT-N53 Black Diamond, router Dual Band la 99 lei

Pentru cei interesați de un router dual band care să fie wireless recomand acest model ASUS RT-N53 Black Diamond deoarece în momentul de față are o reducere de 56% (vine la 99 lei până pe 30.01.2015). E un model cu LAN 10/100 și cu wi-fi pe două benzi: 2,4 și 5Ghz. Deci, dacă ai internet 100Mbps atunci acest model ar fi foarte bun pentru tine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un router destul de performant. Evident că nu poate concura cu Asus RT-N18U (nu e dual band, dar are Gigabit LAN și port USB).

Asus RT-N53 Black Diamond, router Dual Band la 99 lei

Pe partea de specificații se poate lăuda cu faptul că suportă standardul N și că are suport pentru 300Mbps. Fiind dual band putem spune că sunt două routere în unul, iar acest lucru se va vedea la torrente ori alte descărcări deoarece aparatul va face față cu brio.
Dacă nu știți care e treaba cu dual band atunci trebuie știut că banda 2,4Ghz e pentru navigat pe net, iar cea de 5Ghz e pentru descărcat și video streaming. Din păcate, în ziua de azi doar laptopurile foarte scumpe, televizoarele și telefoanele au plăci de rețea dual band. Iar, banda de 5 e una care are o arie scurtă – vreo 5 metri (așa e la toate routerele).

Avantajele ar fi că nu se deconectează când descarci fișiere mari, că are două benzi și că nu costă mult.
Din păcate nu are suport Gigabit și nici USB (pentru conectarea unei imprimante).

De final pot recomanda acest model celora care au mai multe calculatoare/dispozitive și vor să le conecteze pe toate la net.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată am pus alături un preview.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu