≡ Meniu

ASUS T100HA-FU003T, laptop și tabletă la un preț atractiv

ASUS T100HA-FU003T nu e ca un laptop oarecare, ci e unul care se poate transforma într-o tabletă. De aceea, seria se numește Transformer Book iar aceasta pare să nu dispară de pe piață, ci evoluează în funcție de cerințele utilizatorilor. E evindet că e un laptop sau tabletă nouă deoarece are cel mai nou sistem de operare Windows – versiunea 10. Chiar și cele cu Windows 8.1 oferă posibilitatea unui upgrade gratuit la 10 pentru a beneficia de o experiență mai bună. Eu consider că acest gadget e mai degrabă o tabletă deoarece tastatura e doar stația de andocare.

Prețul mi se pare foarte bun deoarece nu mai trebuie să achiziționați două gadgeturi (laptop și tabletă) ci doar unul.. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS T100HA-FU003T, laptop și tabletă la un preț atractiv

Nu are un procesor prea performant dar trebuie apreciat că are patru nuclee. E vorba de Intel Atom X5-Z8500 care are tehnologii destul de avansate și o placă video pentru redare de conținut media. Un ecran de 10.1 inci pare destul de mic însă dacă vreți să aveți o tabletă una de 10 inci e suficient de mare. Acest gadget nu se adresează doar celor care vor să lucreze acasă pe el. Datorită greutății scăzute – 1 kg, poate fi luată în oraș, excursie sau chiar la locul de muncă. Bineînțeles, devine mai greu în modul laptop (cu acea stație de andocare conectată).

Consider că are destul spațiu intern deoarece e vorba de o memorie flash – 128GB, paote că memoria RAM de 2GB nu e suficientă pentru oricine. Dotările sale sunt limitate deoarece e vorba de o tablet ăpână la urmă, însă tastatura oferă un port USB pentru a conecta un mouse ușa pentru a transfera diverse fișiere. Nu are dotările clasice ale unui laptop dar pentru ce a fost concepută, are tot ce e util.

Plusuri: compact, Windows 10 preinstalat, USB, greutate scăzută, autonomie de maxim 12 ore (de patru ori mai mult decât un laptop obișnuit).
Minusuri: nu sunt.

Aș opta pentru acest laptop ASUS T100HA-FU003T dacă aș avea unul pentru acasă sau chiar un desktop, și doresc portabilitate superioară, performanțe ridicate și eleganță.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu