≡ Meniu

Asus T100HA-FU007T, laptop 2 în 1 cu Intel Quad Core

Asus T100HA-FU007T nu e precum un laptop clasic deoarece are un spațiu de stocare redus. Cu alte cuvinte, are o memorie flash și nu un hard disk. Dotările sale sunt ca la oricare altă tabletă, doar că tastatura vine și cu port USB. Nu mă refere la cel de tip micro, deoarece acela e folosit doar pentru conectarea cablului de date. Portul HDMI nu e prezent la orice tabletă dar mi se pare destul de util pentru cei care au un HDMI. Pe lângă tehnologia WiFi, are și cea bluetooth pentru a pune un mouse wireless, de exemplu.

Chiar dacă nu are unitate optică, instalarea programelor se poate face prin intermediul USBului sau le luați de pe web. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus T100HA-FU007T, laptop 2 în 1 cu Intel Quad Core

Configurația acestui gadget e una de tip office și nici nu cred că e nevoie de mai mult. Procesorul e unul de ultimă generație deoarece are patru nuclee și se numește Intel Atom x5-Z8500. Această serie nu prea mai e prezentă pe laptopurile clasice deoarece a fost înlocuită de Bay Trail, procesoare care sunt prezente și pe unele desktopuri.

Ecranul nu e foarte mare dar apreciez că are o imagine HD cu touch screen. Diagonala sa e de 10.1 inci dar există astfel de modele și cu ecran mai mare – maxim 12 inci. Pe partea de multitasking are 2GB de memorie care consider că e de ajuns. Spațiul intern nu e mare deoarece e vorba de  o tabletă. Un laptop clasic vine fie cu hard, fie cu SSD. Chiar dacă o baterie de 2 celule pare prea mică, configurația e una cu consum redus, motiv pentru care autonomia maximă e de 12 ore. Windows 10 pe 64 de biți e cea mai nouă versiune oferită de Microsoft, dar nici n-aș recomanda alta.

Plusuri: cameră web foarte bună, autonomie foarte bună, design convertibil, greutate scăzută, performanțe bune.
Minusuri: nu are multă memorie de stocare.

Asus T100HA-FU007T nu e singurul model de tip convertibil însă majoritatea au același configurații și o diferență mia mare e doar culoarea (negru, albastru). Chiar dacă are o altă culoare, dotările sunt aceleași și chiar și componentele nu sunt mai diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu