≡ Meniu

Asus T100HA-FU009T, laptop și tabletă albastră

Laptopul Asus T100HA-FU009T e unul foarte bun deoarece poate fi folosit ca o tabletă. Mia precis, ecranul e detașabil și tastatura e precum o stație de andocare (oferă un port USB). Această serie oferă cam aceleași configurații pe laptopurile sale, iar diferența majoră o reprezintă culoare. Chiar dacă o culoare e diferită finisajele sunt aceleași iar ecranul poate fi folosit chiar și cu acea tastatură. Adică puteți folosi ambele mâini, pe când la o tabletă fără tastatură, trebuie să țineți cu o mâna tableta.

Nu cred că un laptop în același preț cu design clasic ar fi mai performant. Oricum, a fost conceput doar pentru uz office iar memoria flash e peste un hard (timp de răspuns scăzut). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus T100HA-FU009T, laptop și tabletă albastră

Procesorul său face parte din familia Atom și nu e unul chiar banal, ci e un Intel Quad Core x5-Z8500 de 1.4 GHz. Ținând cont că e mai degrabă o tabletă decât un laptop, nu e nevoie de componente foarte performante (acelea au și un consum pe măsură). Ecranul de 10.1 inci e unul cu imagine de 1280 cu 800 pixeli și tehnologie touch screen.

Restul configurației e satisfăcătoare, adică sistemul nu consumă mult, deci 2GB RAM e de ajuns. Spațiul intern de 64GB e suficient pentru o tabletă dar se poate folosi un hard extern dacă vreți un spațiu de stocare mare. Are difuzoare integrate, HDMI, USB, bluetooth, WiFi etc. Are ceva mai multe dotări decât o tabletă clasică de aceea poate fi confundat cu un laptop. În pachetul său e inclus Windows 10 dar și pachetul Office 365. Bineînțeles, nu veți beneficia niciodată de acea autonomie deoarece probabil veți folosi WiFi-ul, veți seta o luminozitate mai mare la ecran etc.

Plusuri: design compact, arată bine, are doar 1 kg, Windows 10, autonomie de 12 ore și fiabilitate.
Minusuri: nimic.

Asus T100HA-FU009T poate înlocui orice laptop mic însă nu și unul mai mare. Cred că dacă ar fi avut un ecran de 12 inci era ideal în acest buget. Există astfel de laptopuri ca și cel de sus (cu ecran mai mare), doar că prețul e mai generos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu