Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus T101HA-GR001T, laptop și tabletă cu ecran de 10.1 inci

Asus T101HA-GR001T e varianta ceva mai accesibilă și se poate observa ușor pentru că are 2GB RM și un spațiu de stocare de 32GB. Oricum, nu e vorba de un SSD performant ci doar de o memorie integrată care e suficient de bună pentru ca sistemul să se miște decent. Din prezentarea de mai jos se vede că nu e un laptop clasic ci unul convertibil. Unii utilizatori ar spune că e o tabletă cu stație de andocare (tastatură fizică). Din câte am observat tastatura nu oferă nici un port, deci nu e necesară să o luați mai tot timpul cu voi.

Un laptop simplu are un ecran de cel puțin 11.6 inci, deci gagdetul de sus poate fi o tabletă performantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus T101HA-GR001T, laptop și tabletă cu ecran de 10.1 inci

Procesorul Intel x5 e prezent doar pe astfel de gadgeturi compacte pentru că are un consum redus de energie și oferă caracteristici tehnice decente. Chiar dacă ecranul are o diagonală de 10.1 inci și imaginea e destul de detaliată – HD. Cu alte cuvinte, puteți viizona filme, seriale sau chiar să răsfoiți albumul de poze.

Pentru Windows 10, o memorie de 2GB mi se pare suficientă deoarece sistemul necesită doar jumătate, iar multe aplicații office nu au nevoie de mult mai mult. Dacă vă place să stocați fișiere și nu aveți loc destul, se poate conetca un hard disc extern ori o memorie USB iar cu interfața 3.0, transferul datelor se face destul de rapid.

Având în vedere că are sistem de operare, nu mai trebuie să instalați nimic ulterior, nici măcar driverele. Laptopul poate fi folosit imediat și poate niște programe ar putea fi de folos (cum ar fi cele de redare media). În pachet e inclus Office-ul care e la versiunea mobilă și e mai ușor de folosit ținând cont de dimensiunea ecranului.

Plusuri: arată bine, are dotări multe, portabilitate, Windows 10, autonomie bună.
Minusuri: nu sunt.

Nu prea se mai fac tablete cu Windows ci mai degrabă astfel de gadgeturi care pot fi folosite fie ca un laptop, fie ca o tabletă, dar în final tot e vorba de o tabletă. Asus T101HA-GR001T e recomandarea mea și poate vă jută clipul de jos să faceți alegere corectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu