Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus T101HA-GR004T, laptop convertibil cu ecran HD de 10.1 inci

Laptopul Asus T101HA-GR004T e unul dintre cele mai interesante modele de pe piață și aș putea spune că e o tabletă cu stație de andocare. Acea tastatură devine utilă atunci când vreți să navigați pe web ori să scrieți un mail. Un astfel de gadget se adresează celor care vor portabilitate, iar un laptop clasic nu e așa interesant pentru că are o greutate dublă. Poate că nu vă puteți face o idee prea bună despre acest model, de aceea am și pus prezentarea de la final cu un laptop 2 în 1 similar.

Alternativele sunt laptopurile clasice fără ecran touch, dar cu ecran mai mare și componente diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus T101HA-GR004T, laptop convertibil cu ecran HD de 10.1 inci

Bineînțeles, la un așa design nu poate avea aceleași componente – Intel x5-Z8350 cu palcă video integrată Intel HD Graphics 400, memorie RAM de 2GB, spațiu de stocare 64GB. Nu are memorie de stocare mare pentru că e vorba de una de tip eMMC, iar dacă vreți ceva mai mult loc, se poate conecta un hard disc extern. Un gadget ca și acesta are nevoie de Windows 10 datorită ecranului touch, deci nu vă recomand altul. Ecranul oferă o imagine destul de clară pentru că are un panou IPS (unghiuri de vizibilitate largi).

Nu are nevoie de mai multă memorie RAM deoarece sistemul nu consumă mult, dacă nu instalați multe programe. Construcția e destul de reușită deoarece e realizată din aluminiu care e plăcută la atingere. Doar laptopurile premium oferă o carcasă din aluminiu care e mai rezistentă și reduce din greutatea laptopului. Acest model nu are nevoie de stand cât timp are acea tastatură conectată.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, autonomie de lucru mare, port HDMI, USB 2.0, ecran IPS touch.
Minusuri: nu sunt în acest buget.

Asus T101HA-GR004T e unul dintre multele laptopuri ale acestei serii care îmi place, doar că nu e o soluție multimedia deoarece are un ecran mic și performanțele sunt limitate. Din punctul meu de vedere, e vorba de o tabletă și nu de un laptop, iar tastatura e un accesoriu care poate ușura viața.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu