≡ Meniu

Asus T101HA-GR007T, laptop roz cu ecran touch

Laptopul Asus T101HA-GR007T e unul dintr-o serie convertibilă și care poate fi următoarea voastră alegere. Chiar dacă acesta e pe roz, există și alternative pe alte culori și cu componente similare. Am pus atât o poză cât și o prezentare video la final, iar dacă nu vreți un laptop prea performant, unul mic cu Windows cum e acesta ar fi ideal. O tabletă simplă fără tastatură fizică nu e chiar utilă atunci când trebuie să scrieți un mail sau să navigați pe web. Un astfel de accesoriu ușurează utilizarea ecranului deoarece aveți ambele mâini libere (are rol de stand).

Datorită același accesoriu inclus, acest gadget poate fi considerat a fi un laptop de 2 în 1. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus T101HA-GR007T, laptop roz cu ecran touch

Fiind o tabletă cu tastatură, nu are nevoie de cine știe ce componente. Procesorul Intel x5-Z8350 e destul de popular pe aceste tipuri de gadgeturi și oferă performanțe decente, dar și o autonomie de lucru mare. Nu veți putea juca cine știe ce jocuri 3D pentru că nu a fost conceput pentru așa ceva și poate că nici nu vă interesează acest aspect.

Ecranul e cea mai importantă dotare deoarece are tehnologie touch, imagine HD și unghiuri de vizibilitate foarte bune. Multitaskingul e foarte bun cu o așa memorie RAM – 2GB.

Dotările sale sunt numeroase ca și la un model clasic doar că nu sunt multe porturi de același fel sau sunt diferite (de tip micro). Tehnologiile de comunicații sunt foarte importante și cu ajutorul lor se pot conecta periferice wireless la acesta sau să vă conectați wireless la internet. Dimensiunile sale sunt reduse pentru un model de 10 inci și fără acea tastatură, laptopul e și mai redus.

Plusuri: greutate redusă, ecran HD cu tehnologie touch, Windows 10 preinstalat, spațiu intern generos și altele.
Minusuri: nu sunt.

Asus T101HA-GR007T nu e la fel de bun precum un laptop clasic deoarece rulează același sistem de operare, are multe dotări și e portabil. Poate că mulți dintre voi ați fi dorit ceva mai mare, dar laptopurile convertibile cu ecran detașabil nu pot fi prea mari. S-ar putea să găsiți unul cu ecran rabatabil dor că prețul poate fi destul de mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu