Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus T101HA-GR008T, laptop cu stație de andocare

Laptopul Asus T101HA-GR008T e unul dintre cele mai compacte variante sau mai bine zis e un gadget convertibil, deoarece unii ar putea spune că e vorba de o tabletă cu stație de andocare. Un laptop clasic e diferit față de acesta deoarece e mult mai greu, componentele sunt altele și poate fi upgradat (mediu de stocare și RAMi). Totuși, acest laptop e conceput pentru o anumită categorie de utilizatori și nu cred că acei utilizatori vor un model mare și greu.

Multe laptopuri mici nu sunt cu carcasă metalică, dar cea din aluminiu e și plăcută la atingere. Bineînțeles, nu e realizată în totalitate din aluminiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus T101HA-GR008T, laptop cu stație de andocare

Pentru un așa gadget, procesorul e satisfăcător deoarece nu veți folosi cine știe ce aplicații. Rezoluția ecranului e 800p, deci imaginea va fi destul de detaliată și clară. Pentru o tabletă, 2GB de RAM e mai mult decât suficient deoarece sistemul necesită doar jumătate, astfel că rămâne destul de aplicații. Chiar dacă nu are mult spațiu intern – 64GB, nu cred că veți stoca filme pe acest model. Pentru fișierele media puteți folosi un mediu de stocare extern cu interfață USB 3.0 datorită vitezei de transfer a datelor.

Pentru sarcini mai grele puteți folosi desktopul sau laptopul mai mare. Sistemul de operare de pe acesta e la cea mai nouă versiune Windows 10, iar eu nu vă recomand altă variantă. Poate fi transportat precum o mapă și nu trebuie să luați acea tastatură dacă nu vreți să o folosiți, pentru că și așa nu oferă un port suplimentar doar mai multă funcționalitate (e mai ușor să scrieți ceva și aveți și touchpad-ul).

Plusuri: carcasă din aluminiu, design plăcut și convertibil, Windows 10, greutate scăzută (depinde de ce mod discutăm), autonomei mare, performanțe decente.
Minusuri: nu sunt.

Asus T101HA-GR008T e varianta pe verde care e destul de plăcută deoarece nu e vorba de o culoare prea vie – metalizată. Am pus o prezentare pentru a vă face o idee și chiar dacă are o culoare diferită, la interior sunt multe asemănări. Acest gadget poate fi folosit și fără acea tastatură deoarece fizică deoarece are un ecran tactil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu