Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus T101HA-GR030T, laptop 2 în 1 pe gri cu Windows

Asus T101HA-GR030T e varianta pe gri dar partea frontală a tabletei e neagră la toate. Observ că acesta e și cea mai performantă variantă oferită de Asus deoarece are 4GB RAM și spațiu ceva mai mult – 128GB. Se mișcă mult mai bine cu o memorie flash decât cu un hard disc și nu e nevoie de componente prea avansate cum sunt pe laptopurile clasice. Costă mai mult deoarece s-a lucrat mult la acest design care e foarte compact și toate componentele sunt integrate în ecran.

Laptopurile au componente mult diferite de cele ale desktopurilor deoarece sunt diferențe la capitolul design și laptopul are baterie (e foarte important să fie un consum redus). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus T101HA-GR030T, laptop 2 în 1 pe gri cu Windows

Componentele acestui laptop sunt următoarele: Intel Atom x5-Z8350, 4GB RAM de tip DDR3, memorie flash de 128GB și placă video HD Graphics. Acestea sunt prezente doar pe laptopuri mici sau tablete cu Windows. Tabletele cu Android se mișcă decent și cu 2-3GB RAM, iar spațiul intern poate varia.

Dotările sale sunt numeroase și o parte dintre ele pot fi prezente chiar și pe laptopurile clasice: difuzoare stereo, cameră web de 2MP, difuzoare de 1.5 W, microfon, ieșire pentru căști, HDMI de tip micro, USB 2.0 și USB 2.0 de tip micro. Stația de andocare (tastatura) nu oferă nici un port suplimentar cum am văzut la alte serii convertibile, deci nu prea sunt motive multe pentru a lua cu voi acea tastatură dar e mai utilă decât tastatura virtuală. Mi se și pare normal ca autonomie să fie așa de mare – 11 ore, deoarece are componente care consumă puține resurse.

Plusuri: are autonomie mare în modul office, portabil, convertibil, performant și fiabil.
Minusuri: nimic.

Asus T101HA-GR030T poate ține locul unui laptop clasic dacă nu vă interesează prea mult performanțele. Laptopurile nu au fost concepute pentru sarcini grele dar există și laptopuri pentru jocuri. Acesta poate fi folosit ca o tabletă deoarece ecranul e detașabil și se poate observa cel mai bine din clipul de la final. Tastatura aceea poate fi folosită ca stand adică puteți pune tableta cum doriți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu