Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus T102HA-GR024T, laptop 2 în 1 din seria Transformer Mini

Asus T102HA-GR024T pare să fie o clonă a cunoscutei tablete Microsoft Surface. Se poate observa că are un suport special care poate fi pliat și nu mai e nevoie de un stand. Astfel, tastatura nu mai are nevoie să fie cu balamale și nu e nici foarte grea. Totuși, conectarea tastaturii se face cu ajutorul unui port și e bine că nu e una wireless. O tabletă ca aceasta poate să fie disponibilă pe diverse culori, dar pe gri mi se pare cea mai bună alegere. Dacă vreți să o vedeți mai bine puteți viziona o prezentare video deoarece poza de jos e probabil cam mică.

Multe laptopuri de pe piață cu design convertibil oferă alte caracteristici speciale și poate că nu vă interesează alt model deoarece acesta vi se pare suficient de util. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus T102HA-GR024T, laptop 2 în 1 din seria Transformer Mini

Fiind un gadget convertibil, nu puteți avea pretenții să vină cu componente standard. Are hardware similar cu cel al unei tablete – Atom x5-Z8350, 2GB RAM, memorie flash de 64 GB stocare. Ecranul mi se pare destul de reușit deoarece oferă o rezoluție 800p, unghiuri de vizibilitate largi și contrast destul de generos. Orice tabletă are nevoie de un display foarte bun și dimensiunea sa poate afecta portabilitatea ei.

Pentru cei care nu au mai avut un laptop, le recomand un router wireless performant cu WiFi ac (viteza pe wireless e destul de mare). Poate și un mouse wireless ar fi util, pentru că e vorba de Windows 10 și nu toată interfața e făcută pentru acel ecran touch. Touchpadul e util însă productivitatea crește cu un mouse.

Plusuri: cititor de amprentă, design compact, performanțe destul de bune, carcasă rezistentă, USB 3.0 și altele.
Minusuri: nimic.

Asus T102HA-GR024T e unul dintre cele mai bune gadgeturi de pe piață cu Windows 10, în special dacă vă interesează portabilitatea. Clipul de prezentare de mai jos e pentru cei care nu s-au decis și ar vrea să facă o alegere bună. Oricum, nu e genul de laptop care ar putea înlocui un desktop deoarece ecranul nu e foarte mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu