≡ Meniu

Asus T300FA-FE004H, laptop convertibil Transformer Book

Asus T300FA-FE004H Transformer Book e destul de reușit ținând cont de dimensiunile sale. Dacă vă doriți o tabletă dar și un laptop, e bine să luați un gadget 2 în 1. Economisiți bani dar și spațiu, iar o geantă mai mică ar fi ideală. Designul e similar cu cel al unui laptop, deci nu se vede mare diferență (poate doar în zona balamalelor). Dacă detașați ecranul, aveți o tabletă destul de ușoară, portabilă și cu destule dotări. Nu are cameră foto principală ca unele tablete.

Dacă nu vă plac laptopurile prea scumpe, puteți alege unul fără touchscreen și să nu fie convertibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus T300FA-FE004H, laptop convertibil Transformer Book

Procesorul Intel Dual Core model M-5Y10 are o frecvență 800 MHz, frecvență care poate să crească până la 2GHz în modul Turbo. Ecranul de 12.5 inci are o imagine 1080p iar iluminarea e una LED, tehnologia multi-touch e interesantă. Configurația sa e una office deoarece nu are placă video dedicată iar procesorul unul cu consum redus.

Pe partea de memorie RAM are o placă de 4GB, iar hardul intern are o capacitate de 1TB. Are și un SSH care e integrat în ecran, deci în modul tabletă aveți ceva mai puțin spațiu de stocare. Porturile sale sunt următoarele: USB 3.0, USB 2.0, HDMI de tip micro și audio. Alte dotări importante sunt: tehnologia WiFi, bluetooth și bateria de 2 celule.

Sistemul de operare e Microsoft Windows 8.1 care e o versiune de 64 de biți care e superioară celei pe 32 de biți. Designul e atrăgător pentru un așa laptop și finisajul e plăcut la atingere (aluminiu). Nu are sens să schimbați sistemul de operare cu altul deoarece nu sunt drivere compatibile și o versiune mai veche nu-i va evidenția mai bine performanțele.

Plusuri: autonomie bună pentru o baterie așa mică, greutate redusă, poate fi folosit ca laptop sau tabletă.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Asus T300FA-FE004H face parte dintr-o serie nu foarte nouă și care oferă multe alternative (configurații interesante). Acest laptop arată diferit față de altele, iar pentru că acel ecran e detașabil, nu puteau fi componente hardware clasice pentru laptopuri (era nevoie de ceva mai compact).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu