≡ Meniu

Asus TP300LA-C4174H, laptop 2 în 1 cu procesor Core i7

Laptopul Asus TP300LA-C4174H e unul dintre puținele laptopuri cu ecran touch rabatabil. Unele modele convertibile oferă un design cu ecran detașabil, astfel că tastatura e o stație de andocare. Astfel greutatea gadgetului scade iar pentru cei care călătoresc, e foarte importantă portabilitatea sa. Există și variante de 15 inci dacă vă place un laptop care poate fi transformat ușor în tabletă fără a avea nevoie de o geantă pentru alte periferice. Nu e nevoie de un mouse pentru că ecranul poate fi folosit cu ușurință.

Alternativele sunt multe dacă vă gândiți doar la configurație și nu vă interesează ecranul tactil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus TP300LA-C4174H, laptop 2 în 1 cu procesor Core i7

Procesorul acestui laptop e destul de nou și nu trebuie să fie neapărat din generația Skylake. E vorba de unul cu consum redus – Core i7-5500U, care are componente destul de bune. Ecranul său e unul de 13.3 inci cu imagine FullHD pe care se pot viziona filme la calitate superioară. Multitaskingul e foarte bun cu 8GB și e de ajuns pentru un laptop de tip office. Placa video poate fi folosit pentru a reda jocuri ceva mai simple, iar pentru jocurile sofisticate e nevoie de o placă video dedicată.

E dotat cu baterie de 3 celule, tehnologie bluetooth, WiFi ac, cameră web HD, USB 3.0 și altele. Chiar dacă un laptop are o versiune mai veche, e poate fi upgrada ori înlocuită cu una mai nouă. Această operațiune o puteți face destul de ușor iar instalarea se poate face cu un stick USB. Un laptop clasic oferă același dotări, deci la acest capitol nu avem ce să-i reproșăm.

Plusuri: tehnologie WiFi ac, mediu de stocare performant, procesor destul de modern, are ecran deosebit – touch.
Minusuri: nu are cea mai nou versiune de Windows, dar poate fi upgradat.

Asus TP300LA-C4174H e un gadget destul de elegant și combinația de argintiu cu negru e destul de plăcută. Din clipul de jos se poate observa că nu e chiar așa de mic și vă puteți face o idee despre el. Prețul poate fi singurul obstacol deoarece laptopul costă cu 50% mai mult față de unul de 15 inci cu același procesor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu