≡ Meniu

ASUS TP301UA-C4024T, dispozitiv Vivobook Flip cu Windows 10

ASUS TP301UA-C4024T e o tabletă de 13,3 inci care poate fi convertită în laptop… sau invers. Oricum, acest dispozitiv e unul 2 în 1 cu o autonomie generoasă și cu suficientă putere de procesare pentru orice… mai puțin jocuri.
Un gadget precum acesta se adresează celora interesați de un aparat super portabil și cu niște performanțe mai mult decât decente.

Costul nu e deloc mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care poate face multiple lucruri și poate fi utilizat în multiple împrejurări. Alături am pus o imagine cu modelul argintiu.

ASUS TP301UA-C4024T, dispozitiv Vivobook Flip cu Windows 10

Dispozitivul acesta are un ecran de 13,3 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli care te va ajuta să vizionezi diferite filme ori imagini fără vreo pierdere a detaliului. Fiind de un ecran cu anti-glare înseamnă că nu vă va strica ochii deoarece are o peliculă anti reflectivă.
Procesorul din dotare e un i5 cu două nuclee model 6200u și asta înseamnă că aveți la dispoziție toată puterea de care aveți nevoie. Acest cip are integrat și placă video Intel 520 care își ia memorie din cea a sistemului.
Pentru stocare are un hard normal de 1TB, iar pe partea de RAM are 4 giga care te vor ajuta să rulezi orice fără vreo problemă.
Vine și cu multe porturi destul de utile deoarece are 3 USB 3.0 și wi-fi ac.
Ceva deosebit legat de tastatură e faptul că aceasta e una iluminată precum la laptopurile de gaming, iar asta o să vă ajute noaptea.
Ca sistem de operare are Windows 10, dar se poate instala și altceva cu riscul ca doar o parte din funcții să meargă.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că e un aparat 2 în 1, costul de achiziție nu prea mare, portabilitatea ridicată, multitudinea de porturi și memoria RAM suficientă.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran 4K și nici SSD.

Deci, dacă ești interesat de un laptop cu portabilitate ridicată și care să fie convertibil atunci acest Vivobook Flip ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături puteți vedea un model similar, dar pe argintiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu