≡ Meniu

Asus TP301UJ-C4017T, laptop cu ecran touch FullHD IPS

Asus TP301UJ-C4017T face parte din seria de laptopuri numită VivoBook Flip. Din poza de jos dar și din clip se poate observa că nu e un laptop clasic ci unul care are ecran rabatabil pentru a putea fi folosit ca o tabletă. Prefer aceste laptopuri deoarece au componente mai bune decât cel cu ecran detașabil. Spun asta deoarece la cel cu ecran detașabil, componentele sunt integrate în ecran deci nu pot fi aceleași ca pe laptopuri, ci mai degrabă, ca pe tablete. Interfața oferită de Windows 10 e ideală pentru tehnologia touch, dar se poate folosi și mouse-ul.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul orice categorie de laptop sau doar laptopuri premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus TP301UJ-C4017T, laptop cu ecran touch FullHD IPS

Procesorul său e destul de popular pe noile laptopuri deoarece e un Intel Skylake din seria Core i5. Imaginea sa e una de tip FullHD cu diagonală de 13.3 inci și panou IPS. Memoria sa e una de 6GB și nici nu e nevoie de mai mult deoarece sistemul consumă doar 1GB. Spațiul intern e generos deoarece e vorba de un hard disk și chiar dacă ar avea un SSD, totul ar fi pornit instant.

Un laptop trebuie să aibă dotări numeroase dar și cât mai bune. Astfel că un laptop cu porturi USB 3.0 e ideal pentru cei care folosesc periferice moderne sau stickuri USB. Camera web e ideală pentru video convorbiri dar putea fi HD la un așa laptop.

Bateria sa e una clasică și nu e ca și pe tablete, dar autonomia de lucru e și așa foarte generoasă. Tastatura iluminată nu e prezente pe orice laptop și poate fi utilă celor care lucrează pe el indiferent de momentul zile. Se poate conecta un monitor mai mare dacă vreți mai multe detalii și spațiu de lucru.

Plusuri: arată foarte bine, 1.5 kg, tastatură iluminată, componente performante și noi.
Minusuri: nu sunt.

Asus TP301UJ-C4017T poate fi de folos oriunde deoarece e ușor de transportat și stă bine la capitolul conectivitate. Din clipul de jos se poate observa că există variante chiar și pe gri, dar acesta aspect nu e foarte important atunci când achiziționați un laptop, ci e mai important ce primiți pentru acei bani. Ideea e că nu sunt disponibile aceleași configurații pe mai multe culori (e așa doar la telefoane și tablete).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu