Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus TP301UJ-C4018T, laptop 2 în 1 cu i5-6200U

Asus TP301UJ-C4018T e un dispozitiv de generație nouă care integrează o tabletă și un laptop. Ecranul e unul de 13,3 inci, iar rezoluția Full HD e numai bună pentru filme și editat de poze. Datorită componentelor de top (mai multe în rândurile ce urmează) acest laptop se adresează în principal persoanelor interesate de un laptop multimedia cu portabilitate extremă (bateria ține mai mult de 6 ore, iar greutatea e una redusă de 1,5 kilograme).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care poate fi utilizat în multiple scopuri. Din poza alăturată se poate vedea că aparatul e unul compact cu ecran măricel și tastatură completă.

Asus TP301UJ-C4018T, laptop 2 în 1 cu i5-6200U

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un procesor rapid i5, cei 6 giga memorie RAM și placă video dedicată GeForce.
Are inclusiv sistem de operare, adică Windows 10, iar dacă folosiți laptopul la lucru atunci o să vă ajute și suita Office, chiar dacă e trial.
Ca porturi care merită menționată sunt USB, HDMI și wireless ac. Ultimul e pentru transfer rapid de informații. Deoarece nu are unitate optică, instalarea unui alt OS ori a programelor se poate face de pe USB ori de pe net.
Deoarece e un model cu ecran glare nu se poate spune că e potrivit pentru sarcini business. Pentru business ar fi fost potrivit un laptop cu ecran anti glare.
Nu are unitate DVD, dar nu aș spune că acest aspect e un dezavantaj întrucât are Windows preinstalat, iar alte programe pot fi luate de pe net ori instalare de pe unități externe.

Pro achiziția acestui model ar fi că are un cost de achiziție decent, aspectul plăcut, că integrează două aparate, ecranul de calitate (are rezoluție Full HD, panel IPS și o diagonală ok de 13,3 inci).
Singurul minus ar fi că nu are SSD.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să fie mic, performant și portabil atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Alături e despachetarea acestui aparat de generație nouă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu