≡ Meniu

Asus TP301UJ-C4020T, laptop convertibil de tip multimedia

Asus TP301UJ-C4020T e un model destul de interesant deoarece ecranul său poate fi rabatat. Mai precis, face parte din seria Vivobook Flip care oferă destul de multe modele însă nu toate au același ecran. Designul mi se pare destul de reușit și compact, dar nici nu pute a fi diferit deoarece are un ecran de 13 inci. Un laptop ceva mai mare pentru cei care vor să vizioneze filme pe el, poate fi un model cu ecran de 15 inci.

Ceva mai bun în același buget e un model cu design clasic dar depinde de preferințele fiecăruia. Poate că v-ați dorit o tabletă însă nu toate tabletele au tastatură fizică și Windows. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus TP301UJ-C4020T, laptop convertibil de tip multimedia

Procesorul său e destul de cunoscut și e ideal pentru un model multimedia ori chiar office. Pentru cei pasionați de jocuri, e nevoie de un procesor superior (are terminația HQ) și nu e necesară neapărat să fie Skylake. Pe lângă acesta, laptopul are și un SSD foarte bun, placă video GeForce și 8GB de RAM. Nu e necesară o memorie DDR4 dar era bine-venită datorită frecvenței mai mari.

Un ecran IPS oferă ceva mai multe detalii deoarece unghiurile de vizibilitate sunt maxime. Astfel că din orice unghi l-ați primi imaginea e aceeași. Apreciez că are tehnologie WiFi ac, însă e necesar un router wireless compatibil. Veți observa o viteză de transfer foarte bună pe wireless motiv pentru care cred că veți renunța la cablul LAN. În plus față de multe alte laptopuri, acesta are o carcasă robustă și ușoară (aluminiu), tastatură iluminată, WiDi, Windows 10 preinstalat.

Plusuri: are un design modern, configurație performantă cu placă video GeForce, autonomie de lucru bună în mod economic.
Minusuri: nu e prea accesibil.

Asus TP301UJ-C4020T nu se adresează oricui și dacă vi-l doriți neapărat, puteți alege o modalitate de finanțare diferită (rate). Clipul de jos e cu alt model și există variante și pe argintiu, dar culoarea nu ar trebui să fie un criteriu foarte important. Personal, configurația trebuie să fie principalul motiv pentru a achiziționa un laptop dar și ecranul.

[youtube -KGlefMctjQ

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu