Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus TP501UA-DN021T, laptop de tip 2 în 1 cu ecran de 15 inci

Laptopul convertibil Asus TP501UA-DN021T e cea mai bună alegere dacă vă place să folosiți mai mult ecranul decât tastatura. Nu prea aveți ce să-i reproșați deoarece nu e vorba de un model clasic, iar laptopuri similare sunt foarte puține. Poate ține locul unui desktop, laptop mai vechi sau unei tablete. Ceva mai ieftin e un laptop cu ecran HD, dar o imagine mai detaliată e de apreciat dacă vă plac filmele sau să vă uitați la poze. PEntru a vă uita la filme, se poate folosi un cablu HDMI conectat la un televizor.

Dacă vi se pare prea scump, alegeți un model cu ecran mai mic ori ori fără touchscreen. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus TP501UA-DN021T, laptop de tip 2 în 1 cu ecran de 15 inci

Componentele acestui laptop sunt destul de bune și nu e nevoie de mai mult deoarece nu e unul de tip business/gaming. Cu alte cuvinte are un Core i5 care are tehnologie de economisire a energiei, 4GB RAM, hard de 1TB și placă video Intel. Nu veți găsi tablete cu ecran de 15 inci și cu așa componente, de aceea merită să încercați modelul acesta.

Dotările sale sunt următoarele: tastatură numerică, porturi USB 3.0 și 2.0, WiFi, difuzoare stereo, cameră web etc. Alte caracteristici ale acestui model sunt: touchpadul cu gesturi, WiDi, ecran rabatabil cu tehnologie touch. Sistemul de operare Windows 10 e ideal pentru laptopuri dar și tablete, cu atât mai bine pentru modelele convertibile. Poate fi luat chiar și la locul de muncă datorită funcționalității sale. E și normal să vină cu Windows 10 preinstalat deoarece e dificil să instalați ulterior Windows 10 pentru că nu are unitate optică. Mai există posibilitatea instalării sistemului dar și a programelor cu ajutorul unui stick USB 3.0.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, ecran touch cu imagine 1080p, design elegant, destul de portabil și performant.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă Asus TP501UA-DN021T e o variantă cu design convertibil, nu e unul cu ecran detașabil. Nici nu-mi plac acele modele deoarece au configurații de tabletă, iar cel de sus are una clasică cu componente de ultimă generație. Din clipul de jos se poate observa designul seriei TP500 dar și cât de mare este.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu