≡ Meniu

Asus TP501UB-DN021T, laptop FullHD cu ecran touch

Laptopul Asus TP501UB-DN021T e una dintre cele mai bune variante de pe piață care pot înlocui atât un desktop, cât și o tabletă. Spun asta deoarece are un design convertibil, componente decente, dotări numeroase și un preț corect. Nu putea fi prea ieftin deoarece are un ecran cu imagine destul de detaliată, iar dacă v-ați săturat să folosiți mouse-ul ori touchpadul, ecranul e însoțit de tehnologie touch (îl folosi precum ecranul unei tablete). Sunt destul de multe laptopuri convertibile dar fiecare oferă ceva diferit.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează ecranul cu tehnologia touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus TP501UB-DN021T, laptop FullHD cu ecran touch

Acest laptop are următoarele componente: procesor Core i7 generația a 6-a, Skylake, memorie RAM de 4GB, hard de 1TB și GeForce 940M. Placa video dedicată e un plus pentru orice laptop deoarece placa video integrată nu e mult superioară. Ecranul său are imagine 1080p pentru a surprinde orice detaliu și puteți viziona filme fără probleme. Dacă nu sunteți mulțumiți, vă recomand un televizor conectat la acesta adică veți folosi laptopul ca media player portabil.

Ca și dotări, laptopul are următoarele: bluetooth, USBuri de tip 3.0/2.0, port audio, tehnologie WiFi, card reader etc. E inclus chiar și un adaptor HDMI-VGA, pentru cei care au nevoie de acel port, iar laptopul nu-l poate oferi din motiv că are un design compact. Nu are unitate DVD, iar acest aspect nu e un minus deoarece prin USB 3.0 datele pot fi transferate mult mai ușor.

Plusuri: are o greutate redusă, Windows 10 preinstalat, design elegant, fiabilitate, performanțe ridicate, ecran touch cu imagine excelentă.
Minusuri: nu sunt.

Asus TP501UB-DN021T face parte dintr-o generație mai nouă de laptopuri, motiv pentru care are un procesor Skylake. laptopul de jos arată la fel ca cel de sus doar că face parte din generația precedentă, deci procesorul nu e la fel de bun ca cel de sus. Laptopurile noi sunt destul de eficiente și nu găsesc un motiv pentru a alege unul dintr-o generație precedentă (trebuie să upgradați sistemul de operare la 10), chiar dacă prețul e puțin mai mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu